Hero
Re: HTC Hero
Много дървен дизайн, при който дисплея изглежда изключително дребен. Хардуера също не е нищо особено.
Ето това вече ми харесва като визия на интерфейса. Единствено заради по ограничения хардуер не бих си го купил. Но може би след време може да си взема 1 роботче ;)
уж интерфейса ще се появи във всички телефони на htc. вероятно в тези с android
Криза е ! Режим на тока и тем подобни. Абе аз от години чакам да изкарат нещо , което да впечатли от към светлина и камера ,но въпреки всичко им симпатизирам . Поне се развиват достойно. Ама не казвай ,че няма нищо ;))) по скоро липсва най-важното....
Май-май и в WinMo ще го интегрират. Но дали ще измести TF3D... Логично е.
Аз малко крайно се изказах,но разбира се не го мисля :).
Прави ми впечатление и постоянната липса на ефирно радио-смятам,че доброто старо трябва да остане и да се събере с всичко ново и иновативно.Сега след като сме задоволени от към избор на ОС с разнообразна функционалност мисля,че приоритет на производителите трябва да бъде постигане на приличен живот на батерията-поне 3 дни(а защо не и 5 ) при интензивна употреба на основни функции.
Прави ми впечатление и постоянната липса на ефирно радио-смятам,че доброто старо трябва да остане и да се събере с всичко ново и иновативно.Сега след като сме задоволени от към избор на ОС с разнообразна функционалност мисля,че приоритет на производителите трябва да бъде постигане на приличен живот на батерията-поне 3 дни(а защо не и 5 ) при интензивна употреба на основни функции.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Ако беше Нокия веднага щяхте да скочите колко е бавен бразуъра... но тук никой не се изказва в това отношение. А браузъра от клипчето наистина е бавен. Интерфейса също не е нищо особено според мен, гледайки другите клипчета. Хайде ако един каже че Android са супер иновативни да не копираме мнението и да говорим реално. Пък и в нова страница всичко е толкова ситно, че няма как да не се зуумне, така че язък за големия и хубав дисплей.
Иначе телефона е хубав, но според мен ще излезне на доста висока цена, близка до iPhone и надали ще има неговите успехи.
Иначе телефона е хубав, но според мен ще излезне на доста висока цена, близка до iPhone и надали ще има неговите успехи.
Чак пък бавен барузъра, кое точно ти се струва толкова бавно?
Ша ма прощаваш бридчед и най-дълбоку ти съ пукланям с уважение и почит ама толкова некомпетентно мнение не бях прочитал до сега в този форум. Много остро изказване без покритие.
"Ако беше Нокия..."
Da, но не е! В този форум Нокиа не предизвиква никакъв ентусиазъм, въпреки че повечето са с такива телефони.
"ако един каже че Android са супер иновативни"
Важното е друго, имаме телефон с красив интерфейс и достатъчна функционалност.
"ще излезне на доста висока цена"
Това е HTC, при тях няма евтини телефони и надали някога ще има.
Da, но не е! В този форум Нокиа не предизвиква никакъв ентусиазъм, въпреки че повечето са с такива телефони.
"ако един каже че Android са супер иновативни"
Важното е друго, имаме телефон с красив интерфейс и достатъчна функционалност.
"ще излезне на доста висока цена"
Това е HTC, при тях няма евтини телефони и надали някога ще има.