Honor Note 10
Honor Note 10
Защо нищо не пише за този таблетофон?
Re: Honor Note 10
И аз това се чудя. Явно няма да има в БГ.
Re: Re: Re: Honor Note 10
От Виваком със сигурност няма да го видим. Още миналия месец ги питах.
5 АВГУСТ Г. 18:34
Ще предлагате ли някои от следните модели: Huawei Honor Note 10, Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2S, OnePlus 6, LG G7 ThinQ ?
7 АВГУСТ Г. 11:36
Здравейте, за момента няма да се предлагат от VIVACOM. Можете да следите информацията за устройства на официалната ни страница www.vivacom.bg
5 АВГУСТ Г. 18:34
Ще предлагате ли някои от следните модели: Huawei Honor Note 10, Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2S, OnePlus 6, LG G7 ThinQ ?
7 АВГУСТ Г. 11:36
Здравейте, за момента няма да се предлагат от VIVACOM. Можете да следите информацията за устройства на официалната ни страница www.vivacom.bg
Твърде нишово устройство е, ако някой оператор се реши да го предлага, едва би продал повече от двайсетина броя.
От друга страна цената му в Али върви надолу с приятни темпове, които операторите няма как да следват със стока на склад.
От друга страна цената му в Али върви надолу с приятни темпове, които операторите няма как да следват със стока на склад.
Re: Re: Honor Note 10
Че той излезе преди малко повече от месец в Китай, не е ли много рано цената му да върви надолу?
Re: Re: Re: Honor Note 10
При операторите може и да е така. Но онлайн магазинете в БГ го предлагат.
Аз поне виждам едно движение от 490 долара на 07.08 към 411 за днес.
Re: Re: Re: Re: Honor Note 10
Кои са тия магазини дето го предлагат? Аз го виждам само при търгашите от citytel с етикет "Очаква се".
Re: Re: Re: Re: Re: Honor Note 10
МОЛЯ ДА СЕ ПОЯВИ И НА САЙТА НИ!