HP Elite x3 dual sim

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от geleto_ » 27 окт 2016, 09:17

[Quote]А това за приложенията е пълна тъпотия почти всичко си го има[/Quote]
Тук ключовата дума е почти.
Две години ползвах телефон с тази операционна система.
Думата почти често битова в ежедневието.

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от D0N4T3LL0 » 27 окт 2016, 10:11

Ай, ай, леко само, не се набирай като [u]последния мохикан[/u]. Може да си прав, че правят като ябълките - нагаждаш се спрямо какво можеш и до къде си ограничен от това, което ползваш. И да има 5000 модела и можеш да си избираш, кое е най-добре за теб, а не ето ти една пръчка и щеш нещеш нея ще ползваш независимо колко недостатъци и дефекти има. След 5 години може и да извадят нещо и ако си заслужава ще си го купя, до тогава не си хаби нервите излишно. Иначе преди да излезе телефон се дига голяма патардия и как не знам си колко човека ще си го купят, както и аз мислех с 950 и много други тук във форума, но бързо се отказаха след това. Брат ми ползва вече над 4 години windows mobile и се примирява с много неща. Остана ли ми тука 5 човека на кръст и се опитват да те убедят разбираш ли как да си направиш задна ножица.

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от СтенлиРойс » 27 окт 2016, 13:17

[Quote]Щом казваш бизнес телефон, ето ти едно доста значимо приложение, което го няма за windows - банкова апликация.[/Quote]

И като няма банкова апликация, през сайта пълноценно не може ли да ползваш?
Точно този телефон е един от малкото, които си заслужава тази година. Единственото, което ме спира да го купя е да видя какво ще предложат Surface телефоните. Не е далече времето, когато всички десктоп-приложения ще работят на телефона.

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от abando » 27 окт 2016, 13:40

Можеш, ама хората искат приложение за всяко нещо :D

По въпроса за Surface, поне година още ще се чака...

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от PoceH_BS » 27 окт 2016, 19:51

[Quote]Можеш, ама хората искат приложение за всяко нещо[/Quote]

Можеш ли да кажеш коя версия на Java-та поддържа Edge-то на WM 10? За един приятел питам, който си ползва НАП и т.н. държавни сайтове... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

OrionBG
Регистриран: 28 май 2004, 15:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от OrionBG » 28 окт 2016, 11:37

Според два сайта, които проверяват версията на JAVA.... Няма такава. EDGE не потдържа плугини и JAVA тц.
Виш за Javascript незнам как стоят нещата...

abando

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от abando » 28 окт 2016, 12:11

Не мога да проверя в момента, и честно казано не ме интересува.
Но сега пробвам сайта на НАП и виждам, че мога да ползвам онлайн услуги.

Кое според теб не става през Edge?
*Питам не за заяждане, а да пробвам, защото наистина не знам. Аз подобни услуги през телефон не ползвам. :) Не ми се е налагало никога.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от PoceH_BS » 28 окт 2016, 19:25

[Quote]Кое според теб не става през Edge?[/Quote]

Ако ползваше щеше да разбереш какво говоря. Накарай счетоводителя ви във фирмата да подаде справката за болничните например през твоя телефон и ще видиш в какво приключение ще се окажеш... :D
Та толкова по "моженето" с WP 10 & Edge.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

abando

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от abando » 28 окт 2016, 19:45

Кой ще подава болничен през телефон? Счетоводителя, добрее...:D
Кажи нещо което 99.9% от хората правят на телефона, а не такова дето никой няма да прави никога, даже и счетоводителя...:)

van necker
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Re: HP Elite x3 dual sim

Мнение от van necker » 01 юли 2017, 17:05

Здравейте,
Имам едно питане този модел телефон много ми харесва,но както виждам от мненията нещо добре харните WP10. Ползвам LG 4 и... малко не съм особено доволен, а и самия Андроид е малко бъгав като цяло.
Искам да сменя операционната система и да ползвам нещо което работи надеждно без да създава проблеми и сериозно се замислям за WP10 или iOS. Като симпатизирам на WP10. Искам главно да си ползвам тела за [B]Facebook Messenger, Viber, WhatsApp[/B] и офис пакет(редакция на документи) което се налага много рядко. Колкото до сърфиране в интернет също не го използвам много често. До момента си ползвам въпросното LG 4 само за тези работи друго не ме интересува. Дразни ме с това, че на моменти като натисна червена слушалка и той забива, оправя се като извадя батерията. WP10 по-стабилна ли е от Андроид?

С поздрав: Сиско

Отговори