HP Pre 3
Re: HP Pre 3
дано си го поръчал активиран, че иначе ще трябва да търсиш немска или английска sim карта ако искаш да имаш достъп до магазина за приложения.
Имам по една стара немска и английска карта, ако не стават, имам от къде да намеря и по-нови. Но мисля, че е активиран. Пък и не е заключен. Ще ви кажа, явно ще дойде другата седмица.
картите трябва да са активини и да имат роуминг, защото се използват данни.
ако е активиран в германия ще имаш само тамошния маркет, но пък няма да се налага да търсиш активна карта с роуминг.
ако е активиран в германия ще имаш само тамошния маркет, но пък няма да се налага да търсиш активна карта с роуминг.
Акко не е активиран, това не значи ли, че мога да ползвам само безплатните приложения?
първоначалната активация е много важна, защото е еднократна и после не може да се промени.
трябва да се направи със sim карта от страната в която официално се предлага телефона и тогава се получава достъп до тамошния магазин и то само до безплатните програми.
ако се активира с бг карта (или от друга неподдържана страна) няма никакъв маркет. завинаги. тогава само инсталация през компютър.
трябва да се направи със sim карта от страната в която официално се предлага телефона и тогава се получава достъп до тамошния магазин и то само до безплатните програми.
ако се активира с бг карта (или от друга неподдържана страна) няма никакъв маркет. завинаги. тогава само инсталация през компютър.
ахаа, междувременно явно има развитие по въпроса.
През Quick Install е лесно инсталирането на Preware, нали? И впрочем, мерси, Чилко, че ми каза това, напоследък съм толкова заовен в работа, че хичне съм забелязал.
Абе, chilko, в грешка си, бе човек. http://kb.hpwebos.com/wps/portal/kb2/emea/pre/pre3/unlockedeu/solutions/article/47647_en.html Тук се казва, че само платените приложения искат някоя от тези страни.
Пристинга. Довечера ще хапне Impostah и ще споделя моето скромно мнение.