HTC Desire 820 dual sim
HTC Desire 820 dual sim
Слабичка му е батерийката !
Re: HTC Desire 820 dual sim
Пробва ли я? Колко часа кара?
трябва да се натовари
Някакви впечатления в повече за модела, че много ми хареса. Lumia 735 заминава при майка ми и сега се двоумя между този модел и Lumia 1520. Искам голям телефон/фаблет, защото не мога да пиша на малките дисплеи.
Гледах клипове за 820 и разбрах, че прави страхотни снимки, видеото също е добро. Идеален е за хора, които обичат да си правят селфита (не съм от тях), има стабилен процесор от среден клас SD615 - биглитъл (ако не се лъжа)... Добра производителност (поне на хартия) и спокойно може да се съревновава със смартфоните от най-висок клас. Та мисълта ми е, защо да се набивам с 1000лв за нещо, което ще върши същата работа, като този красавец?!?
Чакам коментари от първите собственици.:)
Гледах клипове за 820 и разбрах, че прави страхотни снимки, видеото също е добро. Идеален е за хора, които обичат да си правят селфита (не съм от тях), има стабилен процесор от среден клас SD615 - биглитъл (ако не се лъжа)... Добра производителност (поне на хартия) и спокойно може да се съревновава със смартфоните от най-висок клас. Та мисълта ми е, защо да се набивам с 1000лв за нещо, което ще върши същата работа, като този красавец?!?
Чакам коментари от първите собственици.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Тъй като нокия 630 ми се вижда малка си купих от мтел и аз същия бял със сив кант.Мога да кажа,че батерията е доста слаба и бързо се изтощава.При първото ми зареждане беше така, но след второто зареждане си джътках към 6 часа.Може би защото смених темата чернобяла и пуснах автоматичен режим на пестене на батерията.Хубавото на тела е, че има супер икономичен режим при който може да ползваш телефона само за смс и разговори.Голям екран страхотен дисплей, а не надут като амоледи и супер тем подобни.Качествен звук. С една дума перфектен телефон за тази цена.:)Има доста опции дори на съм ги разгледал още.Единствената причина поради която мога да го пусна в продавалнкина е батерията:) и да взема една нокия 1320 , която по нищо не отстъпва на 1520:)
Re: Re: HTC Desire 820 dual sim
Да не забравяме, че с андроида може да се сложи Swift клавиатура, с която се променя размера на буквите. Идеално за хора с големи пръстенца. :D
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: HTC Desire 820 dual sim
Ванка
Щом избора ти е само между htc i lumia .
За HTC 820 I 826 чета мнения за слаби батерии на ти си решаваш .
От Лумиите защо не погледнеш 930 .Може да изчакаш да мине изложението и да намалят цените на сегашните модели .
Ти си решаваш
:)
Щом избора ти е само между htc i lumia .
За HTC 820 I 826 чета мнения за слаби батерии на ти си решаваш .
От Лумиите защо не погледнеш 930 .Може да изчакаш да мине изложението и да намалят цените на сегашните модели .
Ти си решаваш
:)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.