HTC P3600 ili N95?
Re: HTC P3600 ili N95?
Не съм модератор , мога да си го нареждам колкото искам :)
Базикам се и аз винаги гледам да спазвам добрия тон , но просто човека спори супер безмислено.
Нормално е човек който има P3600 да може да изброи няколко предимства , след като преди това е ползвал симбиан. И факта че не може да каже нищо сериозно , ме навежда на мисълта че или е леко тъпичък , или просто лъже ,че има тези телефони.
И не знам как не може да направи разлика м/у Н90 и Н95?
Базикам се и аз винаги гледам да спазвам добрия тон , но просто човека спори супер безмислено.
Нормално е човек който има P3600 да може да изброи няколко предимства , след като преди това е ползвал симбиан. И факта че не може да каже нищо сериозно , ме навежда на мисълта че или е леко тъпичък , или просто лъже ,че има тези телефони.
И не знам как не може да направи разлика м/у Н90 и Н95?
Май грешиш.Сега погледнах кои са избрани за модератори на "Други".Това са ти,deezel и Stan*.Отговор се е очаквал от теб и Stan*.Да не би да си отказал?
ми основното предисмтво ли? -htc-to има в пъти по-добра батерия :) от нокиата каквото и да си говорим, пък нали за тва е преносимо за да издържа батерията ?
Toва за модераторите го чувам за първи път .
afterlife за батерията имаш право , наистина това е слабото звено на Н95.
Но явно реалната разлика не е толкова голяма , защото сензорния дисплей харчи повечко ток ,а вероятно и процесора.
Интересно е ,че при HTC-то дават време за разговор до 5ч. , докато при нокиата до 6,5ч. . И сравнително еднако време на стендбай.
afterlife за батерията имаш право , наистина това е слабото звено на Н95.
Но явно реалната разлика не е толкова голяма , защото сензорния дисплей харчи повечко ток ,а вероятно и процесора.
Интересно е ,че при HTC-то дават време за разговор до 5ч. , докато при нокиата до 6,5ч. . И сравнително еднако време на стендбай.
Toгава прати един мейл на [email protected].Не знам дали не е късно вече,но пиши дали си съгласен или не.
Пак да те питам.Имаш ли N95?
Не @edman нямам Н95 , с Н73 съм.
Защо не споделиш твоето мнение , а само ме подпитваш какво ползвам/съм ползвал ?
Защо не споделиш твоето мнение , а само ме подпитваш какво ползвам/съм ползвал ?
Ми моето мнение е как говориш за неща като не си ги имал?Помисли в/у това!Може да се използват думи като "предполагам,че.....","говори се,че....","имам чуството,че...." и много други.
Да @edman , говоря за неща които съм пробвал лично и за това ги казвам убедено. Имам достатъчно голямо наблюдение върху нещата .
Кажи ако мислиш ,че съм казъл нещо което не е вярно ?
Ще се радвам и да споделиш твоето мнение по темата . Понеже ползваш HTC сигурно имаш какво интересно да кажеш.
Кажи ако мислиш ,че съм казъл нещо което не е вярно ?
Ще се радвам и да споделиш твоето мнение по темата . Понеже ползваш HTC сигурно имаш какво интересно да кажеш.