HTC Windows Phone 8S
Re: HTC Windows Phone 8S
@ne4o Не е вярно, че никой няма да прави приложения за WP7 повече. Nokia обявиха, че ще използват WP7.8 като операционна система за Low End смартфони, понеже Microsoft намали цената за лицензиране на WP7. Нали се сещаш, че Marketplace не е като Google Play, в него няма много девелопери, които са физически лица девелопърите в Marketplace са големите компаний, като Nokia, Viber, Electronic Arts, самите Microsoft и други, докато в Google Play има много обикновени хора, които публикуват приложения, освен големите компаний, които са налице и в Google Play, може би в това се корени и много бързото нарастване, и голямото количество на приложения въобще в Google Play сравнено с Marketplace и дори сравнено с App store. Та да се върна на компанийте за софтуер в Marketplace, на тях не им е чак такъв проблем да инвестират допълнително в това да оптимизират новите си приложения, както за 1Gb така и 512Mb RAM и да ги направят съвместими с много повече модели. Иначе аз също съм за HTC 8S и за WP8 в този случай защото това е новия продукт на M$ и на него ще се обръща много повече внимание - повече ъпдейти, повече интерес. Просто не ми хареса изявлението ти, че няма да се правят повече приложения за WP7 и че един вид той е отживелица вече, найстина след време ще спре да се полза, но това не значи, че трябва да го отписваме от сега.
И още нещо ne4o телефона, под чието ревю коментираме е със WP8 и 512Mb RAM, ако найстина беше го прочел а не беше злобил веднага щеше да го знаеш, ако не вярваш все още виж колко пише тука http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3383/htc-windows-phone-8s
и тука за всеки случай ако все още не вярваш
и тука за всеки случай ако все още не вярваш
Да прав си,че не подхождам сериозно в дебата с теб,но пък и нямам желание.Това обяснява грешката ми,за RAM паметта на HTC 8S.И все пак безсмислено е да се купува в момента телефон от по-старото поколение WP,освен по финансови причини.Вероятно увлечен в спора си с мен,неволно внушаваш обратното.Аз използвам телефон с WP точно 2 години и съм наясно с всички плюсове и минуси.Освен това почти съм решил да си взема телефон с WP8,но ще изчакам конгреса в Барселона.
Аз също съм със телефон с WP7 LG Optimus 7 и съм сигурен, че ще си купя тел. с WP8 така че и аз разбирам достатъчно и се занимавам и с разработване на приложения за WP, не сериозно разбира се. Съгласен съм, че не е изгодно да се купува нов смартфон с WP7 особено hi end като Lumia 900, може би ако имаш ограничен бюджет, и искаш тел. с WP е по-обосновано.
Здравейте да ви питам за wifi братовчед ми си купи Nokia Lumia 900 искаше да спре интернета от мтел да не влиза с него ,а да влиза с Wifi само как да изключа това нещо и да влезе само в безжичния .Мерси много
Settings-cellular-Data connection-Off
-
- Регистриран: 06 май 2011, 23:18
Здравейте, искам да ви попитам, как се изпраща картинка(например) чрез bluetooth при положение че в Share менюто го няма като опция?
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Мухльо внимавай на кой и как говориш.цървул смотан!Нито си ми на парите,нито на шамарите,гей застрелян!
-
- Регистриран: 23 ное 2012, 15:37
Хаха,
Пролича си какъв смешник си. Най-обичам да ме заплашват анонимно в интернет.
Пролича си какъв смешник си. Най-обичам да ме заплашват анонимно в интернет.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А ти много обичаш анонимността за да можеш да обиждаш безнаказано.
Къде са модераторите???
Къде са модераторите???
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport