Huawei Mate 10 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
За цената си моделът предлага наистина страхотни параметри и (според мен) ще е от търсените и добре продавани модели в БГ.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
И с настройките на камерата...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Huawei Mate 10 Pro
Вече го поръчах, с безплатна камера за 360 градуса снимане:D
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
От 4-ти февруари е по операторите .Няма отзиви в Форума .Никой ли не го е купил още ? :|
Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
От 4 февруари???
Вероятно искаш да кажеш 4 декември.:)
Сериозно съм се замислил за този звяр.В kimovil.com на AnTuTu benchmark минава 150 хиляди точки.
Вероятно искаш да кажеш 4 декември.:)
Сериозно съм се замислил за този звяр.В kimovil.com на AnTuTu benchmark минава 150 хиляди точки.
Re: Huawei Mate 10 Pro
От около 2 седмици съм с телефона. Първите отзиви са силно положителни - отлична камера, перфектна батерия и невероятна бързина на работа! Грам лаг няма! Интерфейса е много приятен. Има всичко, което ми трябва, даже и гласово набиране, което ми липсваше много отдавна! :) Много съм доволен от покупката!
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Другаде освен в Мтел има ли го наличен?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Всички оператори го предлагат, а освен това го има във веригите магазини за техника.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Днес го видях и в един малак магазин за телефони и аксесоари в плд.
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Здравей!
От около 1 месец си закупих телефона, преди него ползвах Самсунг С5, но тъй като ми стана прекалено бавен си взех Huawei. Честно казано не е моя телефон, но лека полека ще свикна с него.
От три дена ми се загубиха снимките в фабрично инсталираната галерия!!! Не съм правил абсолютно нищо, по някакъв начин изчезнаха.
Някой може ли да ми помогне с възстановяването на снимките ми?
От около 1 месец си закупих телефона, преди него ползвах Самсунг С5, но тъй като ми стана прекалено бавен си взех Huawei. Честно казано не е моя телефон, но лека полека ще свикна с него.
От три дена ми се загубиха снимките в фабрично инсталираната галерия!!! Не съм правил абсолютно нищо, по някакъв начин изчезнаха.
Някой може ли да ми помогне с възстановяването на снимките ми?