Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro
Днес имах удоволствието да се запозная с този красавец лично и мога да кажа, че нещата видимо стават все по-добри с всеки следващ модел на Huawei. (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Huawei Mate 10 Pro
Къде това искам и аз да видя този модел
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Ще се гледа след 01.12, когато му е премиерата в БГ.
Иначе аз в Huawei имах работа - то няма и къде другаде да се гледа към момента.
Иначе аз в Huawei имах работа - то няма и къде другаде да се гледа към момента.
Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Жалко исках да го видя на 17-ти летя за азия до 20-ти декември ще съм там няма да мога да го видя
Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Е как в Азия няма да можеш да го видиш?
Не знам кога му е премиерата там, но мога да попитам и мисля даже, че ще го видиш и преди появата му в БГ.
Не знам кога му е премиерата там, но мога да попитам и мисля даже, че ще го видиш и преди появата му в БГ.
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Едва ли ще бъда в Koh Samui там има само кръчми и пясък
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Huawei Mate 10 Pro
Скоро във Виваком. Интересно дали ще предлагат и Mate 10, който също не е за подценяване, хубавото в случая е, че от Huawei дават избор на потребителя кой модел да избере измежду двата. И двата имат сходни характеристики, но и няколко разлики - единия е с Amoled дисплей, няма слот за карта памет и 3.5 мм жак (има все пак преходник в комплекта), както и Home бутон, 18:9 съотношение на екрана, но пък се предлага и във версия с 128 GB, 6 GB RAM, а другия - IPS LCD, наличие на Home бутон, 16:9 дисплей, също и възможност за две Сим карти (или Сим + карта памет).
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Mate 10 официално няма да се продава в България (и в Европа).
Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Ето какви ще са цените на устройствата в Европа: Huawei Mate 10 (64GB + 4GB) - ?699, Huawei Mate 10 Prо 128GB+6GB) - ?799.
Информацията е от Huawei. За България си прав.
Информацията е от Huawei. За България си прав.
Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro
Във VIVACOM без договор е 1400 лв. с тяхната карта за лоялност.