Huawei Mate 20 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 Pro
Мислех да го ползвам за MP3 ама звука от слушалките му е кенеф
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 Pro
Не знам какви слушалки ползваш, но Mate 20 Pro звучи чудесно с Beoplay H6.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 Pro
Audio-technica ATH-DSR9BT с тези
Ноча на телефона се скрива много успешно, не слушайте тези, които плюят ноча точно в мейт20 про.
Я се скрий някъде. Чувал ли си някога за aptx кодек? A забравих, че прехваленият ти макс може само да го сънува, за aptx hd пък да не говорим. Мъчиш се да блеснеш с някаква оригиналност, но лъсва дъното на което си. Съжалявам за теб.
Знам, че има. Тук обаче опцията е реализирана в телефон...
Нещо интересно за EMUI 9, което важи и за старите телефони, които ще получат тази версия - устройствата вече ще са разделени на такива за Китай и за останалата част на света. Така ще се пускат само два ъдпейта за двата варианта, което означава, че на теория всички модели от единия тип ще получат обновяванията по едно и също време.
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77977626&postcount=17
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77977626&postcount=17
Re: Huawei Mate 20 Pro
Много тъпи от Нуауей. Пуснали сто модела , този има това ама няма онова ... абе бутат те към флагмана си .. Ама тоя Мейт 20 про като няма 4к при 60 фпс другото е безсмислено да му гледам ... И накрая потребителят като гледа толко много модели в средния клас ще се 4уди кой да вземе и накрая ще вземе от друг бранд .. А във високия клас както казах .. няма ли видео в 4к със 60 фпс ... чао.! ... На пролет - 1300 лв макс .. Ама много тъпи китайци.. !
Re: Re: Huawei Mate 20 Pro
За какво Ви е 60 FPS? Видеото в каквато и резолюция е нереалистично и забързано. 30 са предостатъчни.
Re: Re: Re: Huawei Mate 20 Pro
Понякога може да се наложи. И на мен 30 ми харесват повече. Няколко клипа записах с 60 кадъра и не ми се вижда естествено.