Huawei P20 Pro dual sim
Huawei P20 Pro dual sim
Никой нищо не споменава за този телефон, а в андроид форума темата за P20/P20 Pro се цепи по шевовете. :D Не бях влизал от няколко месеца там и снощи нямах какво да правя, и отворих да почета. Общо взето не виждам разлика в коментарите там и тук по темите. Иначе телефона се очертава да бъде много добър, а и цената е изненадващо поносима, ако съдя по преордъра в Мтел. Теленор ще предлагат двусимовата версия, а Мтел нормалната.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Huawei P20 Pro dual sim
1580 лева е свободната цена в Мтел и VIVACOM, което е доста добре.
Днеска си поиграх с Р20 във виваком който беше изложен.Забелязах при слайдване на снимките в галерията настрани и нагоре насича леко.Супер дразнещо е поне за мен и ме спира да си го купя. СЪщия проблем го и има и в мейта р10. ПРи другите марки S9, xiaomi redmi5, note8 го няма проблема върви си плавно и мазно но при Huawei го има на всички модели които съм пробвал. Някой забелязвал ли нещо подобно освен мен да сподели или да обърне внимание. Ако и Р20 про е така много жалко иначе другите неща вървят страхотно а се бях навил да купя някой от двата модела.
Re: Re: Huawei P20 Pro dual sim
Кой знае колко бъгава е галерията. Аз от години ползвам QuickPic и нямам насичане никъде...
Как разбра, че в Мтел ще е"нормалната"? На хуавей телефоните мормална версия е двусимовата. Теленор май бяха единствените, които държаха на едносимови телефони. Доколкото виждам и в сайта на мтел не пише броя на сим картите
Сега пробвах, п20про, и при мен леко насича, но аз от години не ползвам стоковите галерии
Re: Re: Re: Huawei P20 Pro dual sim
Тези ти снимки с фонтаните са много добри. На автоматичен ли си ги правил?
Можеш ли да пуснеш линка от твоите снимки и в тази тема? http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/465809/снимки-от-смартфона
Можеш ли да пуснеш линка от твоите снимки и в тази тема? http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/465809/снимки-от-смартфона
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Huawei P20 Pro dual sim
Всичко е на автомат. Вече отговори в андроид форума...
Освен това едносимовата версия може да се трансформира в двусимова като се флашне със съответния софтуер, но трябва да се смени поставката за карти.
Приятелката ми си го взе от Мтел. Първите ми впечатления като го разцъквах са, че диспелея е много приятно наситен с хубави цветове. Телефона е много удобен в ръката. Пробрах камерата, нощните снимки изглеждат супер. Относно батерията, през първия ден, след 2 часа СОТ батерията беше стигнала на 75 %.
Ако имат предложения какво друго да тествам или да питате, давайте предложения. :) (yes)(beer)
Ако имат предложения какво друго да тествам или да питате, давайте предложения. :) (yes)(beer)