Идва края на далаверата с МТЕЛ !!!
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Re: Не се хващайте на уловката, никакво удължаване няма!!!!
Думата ми беше да предупредя хората за хватките на МТЕЛ, да не се връзват. Жена ми е управителка на бизнес-център, та зная от първа ръка. Мене не ме засяга промоцията, имам си телефони и личен и служебен, но ми е кофти за хората че МТЕЛ им смуче паричките. МТЕЛ си има специално разработващо звено за измисляне на пазарна стратегия и задачата на това звено е да повишава приходите като разработва сложни системи за абонаментни планове и промоции. Виж условията в сайта им, направи една простичка сметка с елката и ще ме разбереш. А иначе във форума всеки може да се ежи, аз искам да помогна и осведомя хората.
Питай жена си, ако някай зареди 10 лв по електронен път от абонат на сметка, дали ще му признаят ваучера за да му удължат с месец промоцията. Ще видиш че отговора е положителен. Ако имаш желание и свободно време може да ми отговориш защо МТел не си нарушиха условията, като Глобул още след първия месец и да почнат да карат абонатите си да зареждат ваучери.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
ХОРА УСПОКОИТЕ СЕ
сега говорих с Мтел *88
от там ми казаха че с всеки ваучер става откадето и да е купен да е поне 10 лева или по точно 15 лева защото 10 лева ваучери няма.
казаха ми че и от банкомат става стига да заредя на примата си 10 лева поне .
Казаха че е възможно ако има голям интерес да удължат промоцията като всеки месец си зареждаш поне за 10 лева сметката.
така че спрете да спекулирате с това че само от бизнес центровете става зареждането с сметката за да ти продължат безплатните разговори.
сега говорих с Мтел *88
от там ми казаха че с всеки ваучер става откадето и да е купен да е поне 10 лева или по точно 15 лева защото 10 лева ваучери няма.
казаха ми че и от банкомат става стига да заредя на примата си 10 лева поне .
Казаха че е възможно ако има голям интерес да удължат промоцията като всеки месец си зареждаш поне за 10 лева сметката.
така че спрете да спекулирате с това че само от бизнес центровете става зареждането с сметката за да ти продължат безплатните разговори.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Ами че то е горе-долу същото - всеки месец си доплащаш 10лв, но нали няма от 10лв, значи вземаш за 15лв и повече. Това не ти ли прави впечатление? Безплатно ти е вечер, ама през деня си плащаш дебело и към други мрежи още по-дебело и на края на месеца - + минимум 15лв нов ваучер. Така до кога? Не знаеш, нали? Постоянно трябва да имаш в картата нещо и на края на всеки месец да добавяш минимум по 15лв, осъзнай се!
Все едно че си на сметка, но с още по-скъпа минута.
Хайде помисли!
Добре са го измислили от МТЕЛ, радвай се от все сърце на "безплатните" си вечерни разговори, наивни човече! :(((
Все едно че си на сметка, но с още по-скъпа минута.
Хайде помисли!
Добре са го измислили от МТЕЛ, радвай се от все сърце на "безплатните" си вечерни разговори, наивни човече! :(((
Emi az stra6no mnogo se radvam,4e si vzex primaparty.
Nasitina dosta 4esto stava trudno svurzvaneto,no vse pak mislia 4e e mnogo dobra oferta i se vuzxi6tavam na Mobiltel,4e si udurgaxa na promociata vupreki vsi4ko.
Az sum klient na abonamenten plan i si zaredix 10lv sus sms ot moiata karta i mnogo bix se radval,ako produlgut i natatuk ofertata s zaregdaneto na vau4erite(kakvo mi pre4i da si zaredia 10lv vau4er i da govoria cial mesec bezplatno v mregata na Mobiltel,az li4no govoria dosta ve4er i 6te si izbia tezi 10lv edva li ne o6te purvata ve4er,da ne govorim 4e tozi vau4er moge6 spokoino da si go izrazxodva6 za kakvoto si iska6-primerno za razgovori prez denia li kakvoto i da e drugo ne6to).
Re6enieto si e individualno i vseki sam si pravi smetka,no za men li4no tova e stra6na oferta i mnogo se radvam,4e ia ima.Ako moga da govoria bezplatno ot 21 do 5 bix si zaregdal kartata vseki mesec,vupreki 4e polzvam karta na smetka.
Spored men niama nikakva ulovka,dage si e super oferta,no vseki sam si re6ava estestveno.
Nasitina dosta 4esto stava trudno svurzvaneto,no vse pak mislia 4e e mnogo dobra oferta i se vuzxi6tavam na Mobiltel,4e si udurgaxa na promociata vupreki vsi4ko.
Az sum klient na abonamenten plan i si zaredix 10lv sus sms ot moiata karta i mnogo bix se radval,ako produlgut i natatuk ofertata s zaregdaneto na vau4erite(kakvo mi pre4i da si zaredia 10lv vau4er i da govoria cial mesec bezplatno v mregata na Mobiltel,az li4no govoria dosta ve4er i 6te si izbia tezi 10lv edva li ne o6te purvata ve4er,da ne govorim 4e tozi vau4er moge6 spokoino da si go izrazxodva6 za kakvoto si iska6-primerno za razgovori prez denia li kakvoto i da e drugo ne6to).
Re6enieto si e individualno i vseki sam si pravi smetka,no za men li4no tova e stra6na oferta i mnogo se radvam,4e ia ima.Ako moga da govoria bezplatno ot 21 do 5 bix si zaregdal kartata vseki mesec,vupreki 4e polzvam karta na smetka.
Spored men niama nikakva ulovka,dage si e super oferta,no vseki sam si re6ava estestveno.
да офертата си е супер
аз мисля утре от моята карта да заредя от банкомата с 10 лева
аз мисля утре от моята карта да заредя от банкомата с 10 лева
4estita nabutvacia 10 lv. taxsa na mesec!
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Каква набутвация!? Ако искаш - зарежадш, ако не искаш - картата остава активна като нормална Prima (без безпалтните разговори) до края на едногодишния срок, след последния зареде ваучер (над 10лв).
Само хора, които нямат такава карта могат да кажат, че е "набутвация" или да плюят и уговарят, че еди си кой лъжел.
Ето една проста сметка:
В момента имам карта на абонаментен план.
Вечер към МТел разговорите ми са по 17ст с ДДС.
Разделям 10лв (които бих дал да заредя подобна prima) на 0.17лв и се получава ~59 минути. Т.е. какво излиза, че ако вечер (от 21 до 5) говоря повече от 1 час в месеца (разделено на 30 дни е 2 мин. на вечер) ми е по-изгодно да заредя предпалтената карта.
Първо мислете преди да пишете.
П.П.
Пожелание: Ако предложат за абонатите такса +10лв за безплатни разговори от 21 до 5, ще има много хора, които веднага ще се съгласят.
Само хора, които нямат такава карта могат да кажат, че е "набутвация" или да плюят и уговарят, че еди си кой лъжел.
Ето една проста сметка:
В момента имам карта на абонаментен план.
Вечер към МТел разговорите ми са по 17ст с ДДС.
Разделям 10лв (които бих дал да заредя подобна prima) на 0.17лв и се получава ~59 минути. Т.е. какво излиза, че ако вечер (от 21 до 5) говоря повече от 1 час в месеца (разделено на 30 дни е 2 мин. на вечер) ми е по-изгодно да заредя предпалтената карта.
Първо мислете преди да пишете.
П.П.
Пожелание: Ако предложат за абонатите такса +10лв за безплатни разговори от 21 до 5, ще има много хора, които веднага ще се съгласят.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА МТЕЛ!!!
днеска си купх ваучер от 15 лева и довечера го зареждам:)
които мисли че е набутвация да се дадът 10 лева и да говориш вечер безплатно да се прегледа!!!
говорих с центара за обслужване на клиенти
и от там ми казаха че ако има голям интерес към промоцията могат да е продължат всеки месец да даваме по 10 лева и да говорим безплатно вечер от 21:00 до 5:00 в МТЕЛ.
още веднъж благодаря на Мтел за това че си удържаха на думата и спазиха промоцията докрай и дори сега ни дават възможност да продължим да говорим безплатно.
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА МТЕЛ!!!
които мисли че е набутвация да се дадът 10 лева и да говориш вечер безплатно да се прегледа!!!
говорих с центара за обслужване на клиенти
и от там ми казаха че ако има голям интерес към промоцията могат да е продължат всеки месец да даваме по 10 лева и да говорим безплатно вечер от 21:00 до 5:00 в МТЕЛ.
още веднъж благодаря на Мтел за това че си удържаха на думата и спазиха промоцията докрай и дори сега ни дават възможност да продължим да говорим безплатно.
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА МТЕЛ!!!
Но, М-тел не удържаха на промоцията си КАТО РЕКЛАМИРАШ НЕЩО-ИМАЙ ГО!
Много ще бъда радостен да ви резнат превилегията, защото ако не го направят значи не уважават и останалите си клиенти, които са също ХОРА!
Заради такива като вас, сме на това дередже!
Много ще бъда радостен да ви резнат превилегията, защото ако не го направят значи не уважават и останалите си клиенти, които са също ХОРА!
Заради такива като вас, сме на това дередже!