Идва края на далаверата с МТЕЛ !!!
Re: Идва края на далаверата с МТЕЛ !!!
Skriha gi pederasite, ne zabluzhdavai!
Re: Идва края на далаверата с МТЕЛ ???
Nistel e prav !!!
Re: Идва края на далаверата с МТЕЛ !!!
Еми, ще си плащаш. Безплатен обяд-нямаааа!
Re: ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА МТЕЛ!!!
» Отговор
Re: Идва края на далаверата с МТЕЛ !!! [Re: apolon25]
Автор: Kevin_ss
Дата: 24.06.2006 15:20
до модератора:
Докога ще се толерират такива мнения и хора които ги пишат.
Моля да бъдат изтрити мненията на
kevin_ss
Re: Идва края на далаверата с МТЕЛ !!! [Re: apolon25]
Автор: Kevin_ss
Дата: 24.06.2006 15:20
до модератора:
Докога ще се толерират такива мнения и хора които ги пишат.
Моля да бъдат изтрити мненията на
kevin_ss
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Ще ги върнеш, как няма да ги върнеш.... От 1.07 като ти обявят, че безплатното е само към един номер на МТЕЛ или най-много към семейство и приятели и тогава ще се блещиш като шаран и ще си викаш - егати как се прецаках, ама късноооо.... Нали си си дал вече левчетата на МТЕЛ? Честито и все така пускай в бездънните джобове на МТЕЛ, нямат напълване! хихихихихи
Ти маи нещо неси разбрал,сега щи го обясня като на малоумен.Тая карта струва 14.88лв+13.80лв+13.80лв(зимам ваучерите 15ки с 8% отстъпка) общо съм дал 42.28лв.
За тая смешна сума говоря безплатно от 9 месеца от 21 до 05 часа,като парите в карта си ги ползвам за разговори през деня.
Отделно получих бонус 5лв.преди 2 месеца и плюс това си получавам и по левче на месец.
Аре са кажи къде е набутването,че неразбрах.
А отдавна разбрах,че Мтел са стабилни и държат на думата си.
Ако пак не си разбрал SORRY
За тая смешна сума говоря безплатно от 9 месеца от 21 до 05 часа,като парите в карта си ги ползвам за разговори през деня.
Отделно получих бонус 5лв.преди 2 месеца и плюс това си получавам и по левче на месец.
Аре са кажи къде е набутването,че неразбрах.
А отдавна разбрах,че Мтел са стабилни и държат на думата си.
Ако пак не си разбрал SORRY
Skapi mi prijatelio,az ne se penja, a ti se smeja
. Em si plashtash kato pop na M-tel, em gi zashtitavash. Osven ako ne rabotish za tjah! Togava si opravdan.
Da te uvedomja, 4e si imam karta koiato, uverjabvam te, e Mnogo po-izgodna ot Primata ti. Mnogo se radvam, 4e ne se hvanah na vadicata na M-tel. Shtjah da se chudja kakvo da ja pravja....no da me reketirat vseki mesec s po 10 lv......:-( za da prodalzha da govorja....
Firma, koiato postavja klientite si v neravnostoino polozhenie(po otnoshenie na Prima) mu se vika Diskriminacia na edni sprjamo drugi klienti.
Mene me e jad za tova, 4e me napraviha na maimuna i mnogo drugi hora, sashto, koito iskaha normalno da si ja zakupjat.
Zashto ne napravjat taka, 4e da ima vazmozhnost da minesh na plan "sled 9 h. bez pari ot vsjaka Prima"
PP. Izhvarlih si Primata v bokluka, kadeto i e mjastoto... sashtoto shte posledva i s globulskata mi, kogato i svarshi kredita.
. Em si plashtash kato pop na M-tel, em gi zashtitavash. Osven ako ne rabotish za tjah! Togava si opravdan.
Da te uvedomja, 4e si imam karta koiato, uverjabvam te, e Mnogo po-izgodna ot Primata ti. Mnogo se radvam, 4e ne se hvanah na vadicata na M-tel. Shtjah da se chudja kakvo da ja pravja....no da me reketirat vseki mesec s po 10 lv......:-( za da prodalzha da govorja....
Firma, koiato postavja klientite si v neravnostoino polozhenie(po otnoshenie na Prima) mu se vika Diskriminacia na edni sprjamo drugi klienti.
Mene me e jad za tova, 4e me napraviha na maimuna i mnogo drugi hora, sashto, koito iskaha normalno da si ja zakupjat.
Zashto ne napravjat taka, 4e da ima vazmozhnost da minesh na plan "sled 9 h. bez pari ot vsjaka Prima"
PP. Izhvarlih si Primata v bokluka, kadeto i e mjastoto... sashtoto shte posledva i s globulskata mi, kogato i svarshi kredita.
sumnqvam se da ima6 po izgodna karta,i naprotiv klientite na dogovor sa nabutanite(osven ako ne im pla6ta firmata,no tva e drygo)ne sly4aino 75% ot abonatite sa na predplatena yslyga.
Още не мога да си обясня, защо си искал да си вземеш такава карта, като имаш друга сим карта с много по-добри условия и преференции. Не защитавам М-Тел и не знам какво ще стане след 31 юли, но мога да ти кажа, че всеки сам си решава дали ще зареди 10 и повече лева. Дори и да го направиш и някой ден тези разговори спрат да са безплатни след 21 ч. мога да ти кажа че сумата която си вкарал в картата и ни си я използвал не я губиш. Или минаваш на обикновена прима или ако си избереш подходящ план се прехвърляш на него и парите от картата се използват за такса.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Виждам, че все повече хора наблягат на мисленето при избора на оператор.
Поздрави за това което си направил с М-Тел-ската и това, което ще направиш с Глобулската карта :)
Между другото, за сведение на господата служещи на съответните отговорни места в ромейския оператор - при предплатената услуга баланса по картата се нарича ДЕБИТ, или просто налична СУМА ПО СМЕТКАТА (както го наричат Vivatel), а не КРЕДИТ.
Кредит е нещо, чуждо, което си взел назаем и ще върнеш (платиш) по-късно. Т.е. кредит имат абонатите на договор.
То бива нарцисизъм и себевлюбеност ама византийските нямат граници.
Поздрави за това което си направил с М-Тел-ската и това, което ще направиш с Глобулската карта :)
Между другото, за сведение на господата служещи на съответните отговорни места в ромейския оператор - при предплатената услуга баланса по картата се нарича ДЕБИТ, или просто налична СУМА ПО СМЕТКАТА (както го наричат Vivatel), а не КРЕДИТ.
Кредит е нещо, чуждо, което си взел назаем и ще върнеш (платиш) по-късно. Т.е. кредит имат абонатите на договор.
То бива нарцисизъм и себевлюбеност ама византийските нямат граници.