Много се чудя защо в момента няма устройство с Андроид и 4 ядрен прецесор и поне 2гб РАМ и дисплей не по-голям от 4.3 инча????
Иначе от година ползвам htc Evo3D и нямам забележки към хардуера, но май производителя приключи със софтуерната подръжка на модела. Някой спомена нещо за планираното остаряване и преминаването към следващия модел........
Има ли смисъл от съвременните смартфони?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Има ли смисъл от съвременните смартфони?
Също смятам, че е необходимо да има топ смартфон в клас до 4.3\" Има много хора, които желаят това. Смятам, че технологиите позволяват страхотна вариация в размерите на екрана в комбинация с бърз чипсет и повече рам. Това е доказано от Apple. Все още, 4инчовия айфон разбива пазара... тоест има пари в това, не виждам смисъла да правиш само и единствено гигантски телефони.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
колко си прав,за мен това е идеалният размер !!!
4-4.3 най-много 4.5 ,накрая галакси таб 7 ще бъде телефон .... с плазмата на ухото :D
4-4.3 най-много 4.5 ,накрая галакси таб 7 ще бъде телефон .... с плазмата на ухото :D
Като зададе въпроса и аз се запитах наскоро какво става-едно време бяха големи телефони-направо тухли и взеха да ги правят по-малки и по-малки,сега в обратната посока,колкото по-голям-толкова по-големи стават все повече и повече и човек търси отново с по-голям диспей.Другото над което се замислих-ако след година -2 решиш да си купиш телефон с копчалъци просто такъв не можеш да намериш нов-или втора употреба,или някоя изостанала бройка по тия кварталните магазинчета :)
Има хора, които обичат и се интересуват от телефоните, било то смартфони или други. Е аз съм един от тях и за това съм в този форум. Някой писа, че последните и топ модели били скъпи, ами аз имам мобилен тел. от 1995 г. и тогава заедно с картата струваше 1550 долара. Спирам за цената. Лично мое мнение е, че ще си купувам смартфон, стига да имам достатъчно излишни пари. Някой си дават парите за наркотици, някой за риболовни принадлежности.... а аз за телефони.