Имам к700 но ме зарибиха за сензорен дисплей - кой е най-добрия

Леонард
Регистриран: 01 юни 2004, 15:55

Re: Имам к700 но ме зарибиха за сензорен дисплей - кой е най-добрия

Мнение от Леонард » 06 авг 2005, 12:34

Spored poslednite prou4waniq izmegdu 2339 du6i telefonite na Nokia i Samsung sa nai-sigurni.Do 1 godina ot pokupkata im samo 1 ot 10 telefona se razwalq.Nai-lo6i pokazateli sa pokazali Motorola i Sony Ericsson-1 na wseki 5 telefona se e skapal.

Ж0Р0
Регистриран: 23 апр 2004, 18:47

Мнение от Ж0Р0 » 06 авг 2005, 12:36

Изказваш се неподготвен....

Mamalev
Регистриран: 04 юли 2005, 12:59

Мнение от Mamalev » 07 авг 2005, 08:19

a be kvo im se obiasniavate na teia deca razbirat im 4urkite ot telefoni i marki a otnosno motorola praviat telefoni godini predi SE!!! NEXT a kato govori6 4e drugite marki praveli ne samo tel. a SONY kakvo pravi be pi6leme uredbi TV-ta i sekvi takiva pomii i NOKIA pravia TV-ta i sateliti hvani se obrazovai malko PUBER smotan e ot takiva kato tebe v toia forum nemoje da se zahvane normalen razgovor

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 07 авг 2005, 10:46

DefaultUser написа:
05 авг 2005, 21:19
Da be !?!Ama Mototrola i telefoni li praveli???Edinstveniq gsm na motorola koito priznavam e V700.Sony Ericsson i Nokia imat nai dobrite telefoni!!!
za iskazvaneto 4e nokia i sony ericsson sa nomer edno ne si prav..po prodajbi moje i da sa.no po ka4estvo ne bih kazal..ako aziatcite zaleqt evropeiskiq pazar s tqhnite si gsmi 6e ima golqm spad v prodajbite na tvoite favoriti:)ako tyrsi6 ka4estven displei si vzemi ne6to ot istoka ako men pita6!:)

1-GSM by АЛЕКГРУП
Регистриран: 24 фев 2005, 10:12

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 07 авг 2005, 11:54

Аз бих ги подредил така:
1. Нокиа
2. Самсунг
3. СониЕриксон
4. Моторола
5. Сименс
имам впредвид, кой най малко се развалят( Нокиа, Самсунг....)

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 07 авг 2005, 13:32

Vzemi si SE P900, 6te ostane6 dovolen AKO SE NAU4I6 DA GO UPRAVLQVA6 smartfonite sa malko po razli4ni.No kato svikne6 6te si MN dovolen

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 07 дек 2005, 14:55

DefaultUser написа:
05 авг 2005, 20:21
Абе хора аз съм ползвал Нокия и Сони Ериксон и съм доволен и от двете марки.Но едната не прави touch screen-и така че ще питам за Сони Ериксон. Виждам, че p800 почти не отстъпва на p900 по функции, но цветовете са много различни... Тия които са с малко цветове чак дразнят окото. Аз както съм свикнал на k700i ми се струва, че най добрият си остава p910 а? Ама много скъп и голям бе? Знаете ли други марки които правят такива? На мен един приятел ми разказва за някакъв много стар модел на Ериксон който е имал и той не е имал цветове, но просто сензорния дисплей и многото функции са супер предимство. Така че искам p910 но все още не ми се дават тия пари.Кво ще ме посъветвате?
Случаино минавам и без да ви дразня искам да се изкажа само използвайки въпроса за повод. Аз съм прагматик, хардуерен чип дизаинер, комуникационен професиналист, дизаин маняк, технологичен анализатор и драскач на софтуер за телефони с WinMob i simbian. Позназам в големи количества и от упор, заедно с червата им всички познати и непознати ви марки от запад и изток. Истината е една. Маркетинга и глобални спогодби определиат екстрите в телефоните ви. Дяловете са планирани предварително. Дори бъговете!!! Няма супер телефон(смарт фон) а има компромисен. Всички до един са бъгави. Всички до един си имат достоинства и всичко е така балансирано, че да се спазват дяловете за проекто продажбите. Иначе еи сега в този момент в сейфовете за разработки седят моделите за 2012 година с 800гб дискове, 3D диплеи, пространствена ориентациа, перфектно гласово разпознаване, 2x3ghz риск java процесора, пренос на видео глас аромат и докосване, без слушалка а с невро индукция и и и. Радвате се, но си е за плач. Тези телефони ще ни манипулират много повече от всичко до сега, но не е за тук да ви обяснявам как. А сегашните са един голям компромис. Най-здрави са сонитата и им е заложено. Това, че ги дават в сервизи е заради това, че доста ги крадат от европа или купуват от дубай(с други климатични опции) и след разкодиране те започват да дават още повече от заложените им грешки. Те грешките и недомислиците в телефоните са заради маркетинга. Никои няма интерес да ви даде наи-доброто момчета, има интерес да ви се продава постоянно, а вие да сте кат кучето на Павлов, и медийте (да обсъждате постянно и им правите реклама неволно) ако ме разбирате. Като цяло от европеиския пазар наи-оптимален по качества, здравина, екстри и поносими бъгове си остава P910 i P990 ако ще ползвате за в бъдеще 3G. Но, като ви ги давам за пример, твърдението ми е валидно, само ако си сложите кракнат софтуер в тях, а такъв има доста и е без вируси все още-). Тогава ще ползвате благинките като pri сегашните PC-ta for free. Иначе лошо. Това за бизнесмените и маняците а за останалите К750 или W800-900. Мога да се мотивирам перфектно защо това е така, но и без друго доста изписах за едно мнение с лек съвет. На финала съм и притежател на точно 15 модела от наи-добрите за 2005, и освен това всеки ден ми минават по дузина концептуални модела за анализ и други. За любителите на Самсунг и Нокия искам да кажа, че тези модели си имат достоинствата, пазарния дял, и уникалните екстри, но не са оптималния избор между цена, здравина, памет, камери, софтуер с кракове, екстри и добра комуникационна архитектура. Колкото до ибора е валидно следното правило на което много се разчита. За мъжкия ум избора на един телефон е вапрос на екстри основно, а за жените на лесно меню, нежно докосване, цвят и дизаин. Да сте ми живи и здрави и не се връзваите много на телефоните, те все още са си в фазата на 8-битовите компютри.

Димака®
Регистриран: 17 мар 2004, 12:55

Мнение от Димака® » 09 дек 2005, 12:41

Като са "случайно минаващ" драснал си некой друг ред!
Та думите в тия редове искрено ме заинтригуват - в днешното консуматорско общество е много трудно да минеш "от другата страна".
С радост ще приема още някой друг съвет, ако се свържем.

Отговори