Имам к700 но ме зарибиха за сензорен дисплей - кой е най-добрия
Re: Имам к700 но ме зарибиха за сензорен дисплей - кой е най-добрия
Spored poslednite prou4waniq izmegdu 2339 du6i telefonite na Nokia i Samsung sa nai-sigurni.Do 1 godina ot pokupkata im samo 1 ot 10 telefona se razwalq.Nai-lo6i pokazateli sa pokazali Motorola i Sony Ericsson-1 na wseki 5 telefona se e skapal.
Изказваш се неподготвен....
a be kvo im se obiasniavate na teia deca razbirat im 4urkite ot telefoni i marki a otnosno motorola praviat telefoni godini predi SE!!! NEXT a kato govori6 4e drugite marki praveli ne samo tel. a SONY kakvo pravi be pi6leme uredbi TV-ta i sekvi takiva pomii i NOKIA pravia TV-ta i sateliti hvani se obrazovai malko PUBER smotan e ot takiva kato tebe v toia forum nemoje da se zahvane normalen razgovor
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
za iskazvaneto 4e nokia i sony ericsson sa nomer edno ne si prav..po prodajbi moje i da sa.no po ka4estvo ne bih kazal..ako aziatcite zaleqt evropeiskiq pazar s tqhnite si gsmi 6e ima golqm spad v prodajbite na tvoite favoriti:)ako tyrsi6 ka4estven displei si vzemi ne6to ot istoka ako men pita6!:)DefaultUser написа: ↑05 авг 2005, 21:19Da be !?!Ama Mototrola i telefoni li praveli???Edinstveniq gsm na motorola koito priznavam e V700.Sony Ericsson i Nokia imat nai dobrite telefoni!!!
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Аз бих ги подредил така:
1. Нокиа
2. Самсунг
3. СониЕриксон
4. Моторола
5. Сименс
имам впредвид, кой най малко се развалят( Нокиа, Самсунг....)
1. Нокиа
2. Самсунг
3. СониЕриксон
4. Моторола
5. Сименс
имам впредвид, кой най малко се развалят( Нокиа, Самсунг....)
Vzemi si SE P900, 6te ostane6 dovolen AKO SE NAU4I6 DA GO UPRAVLQVA6 smartfonite sa malko po razli4ni.No kato svikne6 6te si MN dovolen
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Случаино минавам и без да ви дразня искам да се изкажа само използвайки въпроса за повод. Аз съм прагматик, хардуерен чип дизаинер, комуникационен професиналист, дизаин маняк, технологичен анализатор и драскач на софтуер за телефони с WinMob i simbian. Позназам в големи количества и от упор, заедно с червата им всички познати и непознати ви марки от запад и изток. Истината е една. Маркетинга и глобални спогодби определиат екстрите в телефоните ви. Дяловете са планирани предварително. Дори бъговете!!! Няма супер телефон(смарт фон) а има компромисен. Всички до един са бъгави. Всички до един си имат достоинства и всичко е така балансирано, че да се спазват дяловете за проекто продажбите. Иначе еи сега в този момент в сейфовете за разработки седят моделите за 2012 година с 800гб дискове, 3D диплеи, пространствена ориентациа, перфектно гласово разпознаване, 2x3ghz риск java процесора, пренос на видео глас аромат и докосване, без слушалка а с невро индукция и и и. Радвате се, но си е за плач. Тези телефони ще ни манипулират много повече от всичко до сега, но не е за тук да ви обяснявам как. А сегашните са един голям компромис. Най-здрави са сонитата и им е заложено. Това, че ги дават в сервизи е заради това, че доста ги крадат от европа или купуват от дубай(с други климатични опции) и след разкодиране те започват да дават още повече от заложените им грешки. Те грешките и недомислиците в телефоните са заради маркетинга. Никои няма интерес да ви даде наи-доброто момчета, има интерес да ви се продава постоянно, а вие да сте кат кучето на Павлов, и медийте (да обсъждате постянно и им правите реклама неволно) ако ме разбирате. Като цяло от европеиския пазар наи-оптимален по качества, здравина, екстри и поносими бъгове си остава P910 i P990 ако ще ползвате за в бъдеще 3G. Но, като ви ги давам за пример, твърдението ми е валидно, само ако си сложите кракнат софтуер в тях, а такъв има доста и е без вируси все още-). Тогава ще ползвате благинките като pri сегашните PC-ta for free. Иначе лошо. Това за бизнесмените и маняците а за останалите К750 или W800-900. Мога да се мотивирам перфектно защо това е така, но и без друго доста изписах за едно мнение с лек съвет. На финала съм и притежател на точно 15 модела от наи-добрите за 2005, и освен това всеки ден ми минават по дузина концептуални модела за анализ и други. За любителите на Самсунг и Нокия искам да кажа, че тези модели си имат достоинствата, пазарния дял, и уникалните екстри, но не са оптималния избор между цена, здравина, памет, камери, софтуер с кракове, екстри и добра комуникационна архитектура. Колкото до ибора е валидно следното правило на което много се разчита. За мъжкия ум избора на един телефон е вапрос на екстри основно, а за жените на лесно меню, нежно докосване, цвят и дизаин. Да сте ми живи и здрави и не се връзваите много на телефоните, те все още са си в фазата на 8-битовите компютри.DefaultUser написа: ↑05 авг 2005, 20:21Абе хора аз съм ползвал Нокия и Сони Ериксон и съм доволен и от двете марки.Но едната не прави touch screen-и така че ще питам за Сони Ериксон. Виждам, че p800 почти не отстъпва на p900 по функции, но цветовете са много различни... Тия които са с малко цветове чак дразнят окото. Аз както съм свикнал на k700i ми се струва, че най добрият си остава p910 а? Ама много скъп и голям бе? Знаете ли други марки които правят такива? На мен един приятел ми разказва за някакъв много стар модел на Ериксон който е имал и той не е имал цветове, но просто сензорния дисплей и многото функции са супер предимство. Така че искам p910 но все още не ми се дават тия пари.Кво ще ме посъветвате?
Като са "случайно минаващ" драснал си некой друг ред!
Та думите в тия редове искрено ме заинтригуват - в днешното консуматорско общество е много трудно да минеш "от другата страна".
С радост ще приема още някой друг съвет, ако се свържем.
Та думите в тия редове искрено ме заинтригуват - в днешното консуматорско общество е много трудно да минеш "от другата страна".
С радост ще приема още някой друг съвет, ако се свържем.