Imate li doverie na

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Imate li doverie na

Мнение от АLEX_PL » 09 май 2007, 15:51

Imate li doverie na malkite gms magazincheta i zalojni kyshti
Ot lichen opit kazvam che az lichno ne bix iskal da znam za tiax
kakvo mislite vie?

VadldeS
Регистриран: 09 ное 2004, 11:49

Re: Imate li doverie na

Мнение от VadldeS » 09 май 2007, 16:02

На малките магазинчета бих имал доверие.Но на заложни къщи НЕ.Варианта да си закупиш хубав,нов и много евтин но леко Откраднат телефон е много възможен.

nomadbg
Регистриран: 22 мар 2006, 20:22

Мнение от nomadbg » 09 май 2007, 16:20

От личен опит казвам ,че не трябва да се има никакво доверие. Просто за да ти е качествена покупката трябва да си изклучително голям късметлия или собственика да ти е приятел при всички други случаи забрави. Знам какви телефони съм оставял в магазините и знам какви те са давали на мои приятели и познати --100% с някяква мизерия.

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Мнение от АLEX_PL » 09 май 2007, 16:27

Taka davam slednia primer
vsichko e 1:1
Edin priatel me pomoli da mu nameria k800i no niamax takyv v mene i triabvashe da izchaka pone mesec dokato mu nameria takyv no tyi kato niamashe tyrpenie si kupi takyv ot zalojna kyshta
sled niama i sedmica mu se obajdat ot policiata i mu kazvat da vyrne tel
toi im obesniava che go e kupil ot zalojna kyshta i sled 2 dni otivat s policay otkydeto go beshe kupil
Poznayte kakvo stava
priatelia mi e zadyljen da vyrne tel tezi ot zalojnata kyshta si izmivat rycete s niakakyv dogovor za pokupka i davat egn-to i adresa na prodavacha no ne vryhstat parite na momcheto
E KAK DA IM SE IMA DOVERIE?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 09 май 2007, 16:47

Нямам доверие на заложните къщи,както нямам и на някакви хорица дето се занимават с алъш-вериш и търговийка на дребно с телефони без гаранция и с уверения,че са внесени от не знам си къде,и от двете трябва да се пазим.Най-добре нов(независимо от какъв магазин) или втора употреба,но поне да е с гаранция.

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 09 май 2007, 16:55

Po princip ne no ima svestni. A na golemite nqmam. Mislq che operatorite predlagat kachestveni stoki. No chovek vinagi trqbva da znae kakvo vurvi v komplekta ...

skakaueca
Регистриран: 29 окт 2006, 12:09

Мнение от skakaueca » 09 май 2007, 20:57

Имам един приятел,който преди нова година си купи телефон от някакъв магазин,обаче онзи ден нещо му отказа камерата и отиват там в оня магазин да го дадат на поправка,но магазина вече го нямаше(пиратски магазин).Хората продали телефоните и си отишли,и тая гаранция дето са му я дали...язък както се казва :) така че внимавайте откъде ще купите телефона си :)

1-GSM by АЛЕКГРУП
Регистриран: 24 фев 2005, 10:12

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 10 май 2007, 07:47

За какво доверие се пита във въпроса? Дали телефона ще е краден, дали комплекта е пълен/вярно ли е всичко, което се пише в обявата/, дали ти дават телефона на ниска цена, но със скрит дефект? В този ред на мисли най добре го е казал "Спайдър мен от село" Иначе всичко зависи от от самите търговци, от тяхната коректност, без значение дали е заложна къща, малък магазин, голяма фирма или някой, който е донесъл тлефона от чужбина.

Отговори