Имате ли лаптоп и ако да какъв?
Имате ли лаптоп и ако да какъв?
Dell
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Имате ли лаптоп и ако да какъв?
Acer Aspire 7738G ;)
Не.
За мен е излишна гъзария. Скъпа при това. Където и да отида, имам компютър под ръка. Плюс, че имам нет на телефона. Опитвал съм се да работя с After Effects на лаптоп и е мъка отвсякъде.
Може би е удобно за хора, които постоянно се местят и живеят в движение. Макар, че да мъкнеш тухлата с теб постоянно, е по-скоро неудобство, отколкото лукс, но това си е мое мнение, де.
Много хора си взимат лаптопи заради външния вид и фукнята. Аз не съм от тях. Други просто не им се занимава или не разбират от конфигурации.
За мен е излишна гъзария. Скъпа при това. Където и да отида, имам компютър под ръка. Плюс, че имам нет на телефона. Опитвал съм се да работя с After Effects на лаптоп и е мъка отвсякъде.
Може би е удобно за хора, които постоянно се местят и живеят в движение. Макар, че да мъкнеш тухлата с теб постоянно, е по-скоро неудобство, отколкото лукс, но това си е мое мнение, де.
Много хора си взимат лаптопи заради външния вид и фукнята. Аз не съм от тях. Други просто не им се занимава или не разбират от конфигурации.
Засега нямам,но бих си взел миниварианта му -нетбук:)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
SONY VAIO
VGN-FW51ZF/H
:D:D
:X
VGN-FW51ZF/H
:D:D
:X
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]SONY VAIO[/Quote]
И ти ли си като мене с "[i]Друг[/i]" (whistle)
И ти ли си като мене с "[i]Друг[/i]" (whistle)
Друг /MSI/
Acer :) Удобно е вместо да седиш на стола да си го вземеш навсякъде из къщата:)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ами Acer... 7738G. (като на sirgeorge :) и съм изключително доволен!)
И един DELL Studio XPS 16 имам, ама е на временно ползване у бившата приятелка, което продължава вече около година :D
Но следващият със сигурност ще е на Apple.
И един DELL Studio XPS 16 имам, ама е на временно ползване у бившата приятелка, което продължава вече около година :D
Но следващият със сигурност ще е на Apple.