iPhone 3G
Re: Apple iPhone 3G
Аз съм с предишния 2 G, понеже още не виждам смисъл от 3G-to :). Както и да е...мисълта ми е, че блутута наистина не трябва много много след като 99 % от хората сме минали периода на "прати ми тая мелодйика" но аз все пак си имам работеща апликация(ibluetooth oт cydia след като се регистрирате в xsellize.com и от там добавяте source-a в cydia по следния начин: xsellize.com/cydia/user name-password) от преди повече от седмица и познайте какво..не само,че мога да пращам картинки и мелодии, но мога да пращам и .mkv файл 4гб например на друг Iphone(защото друг тел няма да може да го запише :) ) или всеки файл които имам на телефона може да го изпратя на всеки друг телефон който има възмойността да го приеме. За мп3 и pics до сега на няколко различни тела съм пробвал да пращам и да ми пращат и става без проблеми. Ако можете се любувайте на най-иновативния телефон правен до сега :)
добре де в крайна сметка колко мхз е процесора на това чудо?
А не беше ли 624 Mhz .Може и да бъркам,за което прощавай.
Интересно че и от Apple не ни дават информация за процесора?
http://www.apple.com/iphone/specs.html
Интересно че и от Apple не ни дават информация за процесора?
http://www.apple.com/iphone/specs.html
624 MhZ но от Епъл са го ограничи ли 412. Това му е достатъчно. :)
Да де,но нали от фърмуер 2.0 на горе,махнаха тава ограничение?
Нали това беше най голямата и дългоочаквана новост на 2.0?
Нали това беше най голямата и дългоочаквана новост на 2.0?
Няма такова нещо , честотата все още е 412Mhz. Като не бих го нарекъл ограничение , а просто избрана честота, като оптимално съотношение на производителност и живот на батерията. И тъй като все още на пазара няма друг телефон предлагащ толкова забележителни грфични възможности и плавен интерфейс , явно честотата е достатъчна.
Единствената промяна на честотата беше при версия 1.1.2 - от 400 на 412Mhz , като нямам представа какво целеше , но показа че промяната може да се прави с ъпдейт на софтуера. А дали или кога честотата ще се качи още, само от Епъл знаят.
Единствената промяна на честотата беше при версия 1.1.2 - от 400 на 412Mhz , като нямам представа какво целеше , но показа че промяната може да се прави с ъпдейт на софтуера. А дали или кога честотата ще се качи още, само от Епъл знаят.
Ок? Мерси за информацията,Бях чел нещо,но не бях сигурен ;)А може би и факта че от смяната на фърмуер 2.1 на фърмуер 2.2,ми се стори че Ябълката стана малко по-бърза?Явно съм се заблудил ;))
Усещаш забързване заради софтуерни оптимизации в по-новата версия.
За това е и много интересно какво ще ни покажат утре за следващия по-сериозен ъпдейт 3.0
За това е и много интересно какво ще ни покажат утре за следващия по-сериозен ъпдейт 3.0
Добре,като се замисля (не казвам че е възможно) при Джейлбрейк,отключваме повечето забранени и ограничени от Apple неща?Та мисълта ми е?Дали с Джейлбрейк не отключваме и ограничението на процесора?
Интересно ми стана,след като и двамата се съгласихме че софтуерно (с ъпдейт на нов ърмуер) е възможно?Ще се радвам да споделиш и твоето мнение по-въпроса ;))
Интересно ми стана,след като и двамата се съгласихме че софтуерно (с ъпдейт на нов ърмуер) е възможно?Ще се радвам да споделиш и твоето мнение по-въпроса ;))