iPhone 3G
Re: Apple iPhone 3G
Как да прехвърлям файлове с Bluetooth от друг телефон на тоз Айфон някой може ли да помогне ?
-
- Регистриран: 11 май 2009, 15:42
Здравейте , имам един голям проблем, може ли някой да ми каже , защо постоянно ми се трупа сметка на телефона (apple 3g) след като използвам wi-fi , използва ми мобилния интернет , искам да го изключа , как и откъде става , какви настройки да бутна ??? Помогнете ми !!!
-
- Регистриран: 08 юли 2011, 13:21
здравеи те искам да попитам струва ли си тоя телефон да знам дали да си взимам :)
Вземи си 4-ката - разликата в цената е много по-малка от разликата в самите устройства. Да не говорим, че има доста начини да си го набавиш на 1/2 цена (yes)
Послушай ме, иначе ще сбъркаш ;)
Послушай ме, иначе ще сбъркаш ;)
-
to hubavo bratle ama nqma tolkos kinti :)
Ако не си на зор изчакай малко да излезе 5-цата, най - вероятно 4 - ката ще паден малко тогава.
А и ще има доста, които ще ги продават втора ръка, за да минат на 5 - цата. Тогава може да изпадне нещо изгодно(yes) Наистина е много по - добре да си вземеш 4-ката.
Тук има няколко колеги, които следят отблизо финансовото положение на Епъл (cyber) ... те могат да те посъветват най - добре дали ще и падне цената на 4-та скоро.
А и ще има доста, които ще ги продават втора ръка, за да минат на 5 - цата. Тогава може да изпадне нещо изгодно(yes) Наистина е много по - добре да си вземеш 4-ката.
Тук има няколко колеги, които следят отблизо финансовото положение на Епъл (cyber) ... те могат да те посъветват най - добре дали ще и падне цената на 4-та скоро.
-
aham mi moje i tei da stane tq 5-ta koga shte izleze
Все повече си мисля, че наближава времето, когато ще видим бюджетен айфон.
Пичове, има тука един iPhone 3G на един приятел, ама не е пипан от много време.
Ънлокнат е и е джейлбрейкнат преди доста време, още с версия на ОС-а 2.20 или нещо такова.
Ще съм благодарен ако някой може с две думи да каже какво трябва да се направи стъпка по стъпка за да го ъпдейтна и там да му оправя всичките работи за да е готов после за ползване.;)(yes)
Ънлокнат е и е джейлбрейкнат преди доста време, още с версия на ОС-а 2.20 или нещо такова.
Ще съм благодарен ако някой може с две думи да каже какво трябва да се направи стъпка по стъпка за да го ъпдейтна и там да му оправя всичките работи за да е готов после за ползване.;)(yes)