iPhone 3G
Re: Apple iPhone 3G
Сред които никарагуа, чили, не си спомням дали зимбабве имаше, но не бих се учудил...
все страни с далновидни мобилни оператори
все страни с далновидни мобилни оператори
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
От колко време не съм писал във форума мисля,че не от съществено значение,да не кажа никакво.Не знам кой е този Спайдермен,не ме и интересува.Пиша това,което считам за умерено и уместно,пиша само това което знам от дългогодишен личен опит, или поне това,което съм научил от достоверни източници.
"Смешни мултимедийни възможности" - е то iphone-a ако е със "смешни мултимедийни..." то кой телефон не е?Конкретизирай какво за теб са "несмешни" мултимедийни възможности?
Вие ако искате си се разочаровайте,ако искате незнам какво правете,но не мисля,че сте тези дето могат да правят анализ за политиката на Епъл и на продуктите им.Смешно е!
Този телефон не е за всички.Рзбери!
Преимуществата му са твърде много,наред с малките му недостатъци.Казах ти вземи си фотоапарат,ако ти е за камерата...На телефона снимките са си перфектни.
Ами жал ми е за теб,естествено,изказванията са ти повече от жалки.Как да не ми е.
Мисля,че ти обясних за видеозаписа.Вземи прочети,пък тогава пиши.
Конкуренцията нека си предлага...Ти знаеш ли колко са iphone-ите, продадени за една година?Има ли друг такъв телефон?
iphone-a предлага изцяло българско меню,но ти пак пишеш някакви простотии...
Аз също съм с iphone и съм много доволен.Имал съм много телефони,няма да изброявам(ако държиш обаче мога да ти изброя) и никой не ми е правил по-силно впечатление и никой не е поддържал толкова дълго време интереса ми към него.Но ти няма как да го знаеш това,тъй-като може би не си го и докосвал.
Престани с този Спайдермен,аз не съм като теб с по 2-3 ника.Ти сега гледаш мен да ме изкараш....айде моля ти се...
Както виждаш отговорите ми са по хронология спрямо твоите мнения(ако могат така да се нарекат необоснованитe ти твърдения),така че моля те,прочети малко какво ти пиша(и не само аз) и тогава отговаряй!
"Смешни мултимедийни възможности" - е то iphone-a ако е със "смешни мултимедийни..." то кой телефон не е?Конкретизирай какво за теб са "несмешни" мултимедийни възможности?
Вие ако искате си се разочаровайте,ако искате незнам какво правете,но не мисля,че сте тези дето могат да правят анализ за политиката на Епъл и на продуктите им.Смешно е!
Този телефон не е за всички.Рзбери!
Преимуществата му са твърде много,наред с малките му недостатъци.Казах ти вземи си фотоапарат,ако ти е за камерата...На телефона снимките са си перфектни.
Ами жал ми е за теб,естествено,изказванията са ти повече от жалки.Как да не ми е.
Мисля,че ти обясних за видеозаписа.Вземи прочети,пък тогава пиши.
Конкуренцията нека си предлага...Ти знаеш ли колко са iphone-ите, продадени за една година?Има ли друг такъв телефон?
iphone-a предлага изцяло българско меню,но ти пак пишеш някакви простотии...
Аз също съм с iphone и съм много доволен.Имал съм много телефони,няма да изброявам(ако държиш обаче мога да ти изброя) и никой не ми е правил по-силно впечатление и никой не е поддържал толкова дълго време интереса ми към него.Но ти няма как да го знаеш това,тъй-като може би не си го и докосвал.
Престани с този Спайдермен,аз не съм като теб с по 2-3 ника.Ти сега гледаш мен да ме изкараш....айде моля ти се...
Както виждаш отговорите ми са по хронология спрямо твоите мнения(ако могат така да се нарекат необоснованитe ти твърдения),така че моля те,прочети малко какво ти пиша(и не само аз) и тогава отговаряй!
аве казаха ми в един магазин че чакали доставка скоро цената около 1000 кинта а в вестника четох че с 8 гб ше струва 199$ а с 16 299$ и ся на кой да вярвам ...... и има ли кирия да си го поръчам онлайн щот дочух че бил кодиран специално за точно определен оператор в зависимост от къде го поръчваш... ?
Ти изобшо явно не си видял, че 199$ е със договор... Мисля, че тук пишеше, че когато си изпатиш месечните такси ти излиза към 1800$...
Не е и точно така , защото ако прекратиш договора след първия месец , неустойката която плащаш е в размер от 175$ долара. И при евтин телефон , някоя месчна такса и неустойка , може да се получи не толкова лоша цена.
Сигурна ли е тази информация за неустойка от порядъка на 175$? Аз по принцип имам по-различни впечатления от неустойките като цяло(режат глави).
На няколко места съм чел , че толкова ще е обещетението при прекратяването на договора с АТ&Т , като трябва да се плати и 35$ за активация , и една месечна такса.
Но не съм сигурен , просто съм го чел из нета.
Но не съм сигурен , просто съм го чел из нета.
Абе няма да е зле да престанеш да копираш статии
първо: хората са измислили линкове
второ: техническите статии в капитал и във всички други медии са далеч от компетентни
първо: хората са измислили линкове
второ: техническите статии в капитал и във всички други медии са далеч от компетентни
Ghost___
а ти няма ли да престанеш да ми даваш акъл какво да правя и какво не?
Всичко по темата е интересно независимо кой го е написъл,а това че на теб не ти харесва си е твой проблем и не е необходимо да занимаваш всички хора във форума.
Имай си iPhona и си го ,защитавай с аргументи и факти а не с празни приказки!
а ти няма ли да престанеш да ми даваш акъл какво да правя и какво не?
Всичко по темата е интересно независимо кой го е написъл,а това че на теб не ти харесва си е твой проблем и не е необходимо да занимаваш всички хора във форума.
Имай си iPhona и си го ,защитавай с аргументи и факти а не с празни приказки!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ