iPhone 3G
Re: Apple iPhone 3G
"При това Google Maps (вграденият в iPhone GPS софтуер) има и много добър сателитен изглед. Още нещо - всички услуги, дори навигацията, са безплатни. Неприятно е, че картите се свалят при всяко отваряне, в смисъл, че ти трябва Интернет. Но пък сега ползвам една неофициална програмка, iLM, която позволява да сваляш картите. Кофти обаче, че в iPhone 3G няма да има Installer или Cydia, така че... "
Копирах мнението ти от тема на Diamond ,за да не продължаваме с айфона там.
Притеснително може да е единствено положението със софтуера за GPS-a на айфона. Сателитните снимки на Maps са много добри , но за съжалени само в по-големите градове. От друга страна пък картите хич ги няма . И за читава навигация ще има нужда от алтернатива.
И след като още няма яснота как ще се кракват програмките , си остава една голяма въпросителна.
А всъщност защо мислиш ,че няма да има инсталър за 3G-то ?
Копирах мнението ти от тема на Diamond ,за да не продължаваме с айфона там.
Притеснително може да е единствено положението със софтуера за GPS-a на айфона. Сателитните снимки на Maps са много добри , но за съжалени само в по-големите градове. От друга страна пък картите хич ги няма . И за читава навигация ще има нужда от алтернатива.
И след като още няма яснота как ще се кракват програмките , си остава една голяма въпросителна.
А всъщност защо мислиш ,че няма да има инсталър за 3G-то ?
Точно заради тази хардуерна протекция, която вече обсъждахме. Не се знае дали изобщо някой ще го хакне, камо ли за Installer.
Още повече, че вече са известни някои Installer-ски приложения, портнати към App Store.
Още повече, че вече са известни някои Installer-ски приложения, портнати към App Store.
Не съм на ясно каква хардуерна протекция може да са сложили , но серозно ме съмнява тя да се отнася към jailbreak-a на файловата система . По-скоро ако има такава защита тя ще е на GSM модула.
Просто защото новия софтуер трябва да работи и на старите телефони , за които е ясно че няма такава защита.
Разбира се това са само предположения , но си мисля , че няма да мине много време преди да видим инсталър и при 3G-то.
Просто защото новия софтуер трябва да работи и на старите телефони , за които е ясно че няма такава защита.
Разбира се това са само предположения , но си мисля , че няма да мине много време преди да видим инсталър и при 3G-то.
Всъщност виж какво намерих сега и новината изглежда прясна. От devteam са показали скриншотове на които има едновременно App Store , Installer и Cydia :)
http://blog.iphone-dev.org/
http://blog.iphone-dev.org/
"Не съм на ясно каква хардуерна протекция може да са сложили , но серозно ме съмнява тя да се отнася към jailbreak-a на файловата система . По-скоро ако има такава защита тя ще е на GSM модула."
Мисля, че board е прав. Идеята е телефона да се купи легално, пък оттам нататък - кой каквото иска, това да прави.
Мисля, че board е прав. Идеята е телефона да се купи легално, пък оттам нататък - кой каквото иска, това да прави.
Частично всички сме прави, но никой не може да бъде сигурен. Да почакаме и ще разберем.
Телефона ще го има в магазините на О2 от утре 11/07/2008-а. За 18 месеца договор и безплатен телефон искат £45 което е прекалено много за ябълката !
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?btype=0&id=375680
давай народе телефона се продава вече :) само за 850 лева.
давай народе телефона се продава вече :) само за 850 лева.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Много добра цена. Виж какви са официалните цени в Италия и Белгия, откъдето е и ще бъде основният внос за България. От Щатите с договор излиза доста солено.
E какво давай народе ? Купувайте заключени телефони от щатите , за които не се знае дали скоро ще могат да бъдат отключени. Супер оферта за сувенирче от щатете срещу 850лв. :)
Това че devteam са успели да jailbreak-нат 2.0 , по никакъв начин не означава , че ще може да бъде отключен gsm модула ;)
Това че devteam са успели да jailbreak-нат 2.0 , по никакъв начин не означава , че ще може да бъде отключен gsm модула ;)