iPhone 3G
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
Re: Apple iPhone 3G
telefona 3g 8gb veche e v racete mi .
dokaraha mi go ot kanada i toku sto sam go otklu4il za vsjkakvi sim karti
nai dobrija za momenta , nai dobre obmislenata operacionna sistema za rabota.
Prosto e varha i normalno da ima opashki za tozi telefon po sveta kogato izleze
dokaraha mi go ot kanada i toku sto sam go otklu4il za vsjkakvi sim karti
nai dobrija za momenta , nai dobre obmislenata operacionna sistema za rabota.
Prosto e varha i normalno da ima opashki za tozi telefon po sveta kogato izleze
А интересно как си го отключил, при положение, че още няма софтуер, отключващ FW 2.0. Да не би да си е добрият стар iPhone ver.1? Май така ще се окаже...
Или просто да са му донесли отключен телефон, който се продават по-скъпичко,около 500$ за 8 gb в USA.
Според сайта на Ейпъл , айфона не се продава откючен в щатите.
От къде черпите информацията , че може да се купи?
borislavone прекланям се пред теб , ти си първия човек успял да отключи 3G телефона . Браво , сподели как го направи :) :) :)
От къде черпите информацията , че може да се купи?
borislavone прекланям се пред теб , ти си първия човек успял да отключи 3G телефона . Браво , сподели как го направи :) :) :)
Той е нашият Бог!
Hail, hail!
Дори FW 2.0 не е отключен, а да не говорим за желязото - iPhone 3G.
Hail, hail!
Дори FW 2.0 не е отключен, а да не говорим за желязото - iPhone 3G.
Една приятелка се обади от Америка и ми каза ,че без договор е 500 долара.Специално я бях помолил да провери.
А тя е проверила къде ? Сигурна е , че говорим за 3G айфона без договор ?
Така ми каза.С договор 200, без 500$.Ще я питам по подробно да не се е объркала нещо.
iPhone не се и няма да се продава без договор. Не и в Щатите. В Италия и Белгия - да, защото там законът забранява обвързващи продажби на мобилни телефони. Разберете го най-сетне.
В САЩ има една друга "врътка" - за която предполагам въпросното момиче е споменало цената от 500$ - става дума за подновяване на договор. Някои хора могат да вземат iPhone 3G когато подновяват договора си, но да не го използват и да го продадат. Дали ще може да се пусне да работи от купувача е друг въпрос, чийто отговор все още не ми е известен.