Iphone - направи си сам :-)

Aslan
Регистриран: 20 сеп 2006, 14:04

Re: Iphone - направи си сам :-)

Мнение от Aslan » 11 окт 2007, 21:27

Айде сега... Никакъв разбирач не съм - обичам да си играя с разни джаджи, но само толкова. Именно за това ме кефи толкова Айфон-а - защото е невероятно лесен за работа, за отрицателно време дори човек "скаран" с техниката може да разучи всичките му основни функции без чужда помощ :-)
Съвсем скоро ще споделям по-детайлни впечатления, следващата седмица го доставят от САЩ на един колега и ще пада голямо разцъкване :-)

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 12 окт 2007, 10:57

каза го - iphone е за "човек "скаран" с техниката"

каквито са повечето американци, а и не само
:)

azsx
Регистриран: 02 юли 2006, 01:45

Мнение от azsx » 13 окт 2007, 06:42

Аз като имах пък К800 или някоя Н-ка на нокия много щото ги ползвах те програми или камери.Пълна глупост.Нито снимките стават на СЕ-то нито са ми притрябвали суматлък и програми от който полза....не видях.Аз от телефона си искам един разговор да проведа и да слушам музика по-пътя към университета.Един месец ще се радвам и на "Уау" ефекта понеже уча в Варна.Това е понеже в Варна си нямат "Пласио" където пичовете да идат да го подържат за 5 минути и да кажат мани нищо не става от него, да бе да нали го видях и впрочие...В големите надпревари с устройства се уляхте."Да но няма мивка."Като е така минавай на UMPC и му прибави телефон.Пак ще къса джоба но ще си гъзар и твоето ще има най-много работи....И да не ме нападне някой и да каже че като това другото момче aslan не защитавам ябълките.Аз пройзхождам от мисълта че и този телефон е боклук както и секи друг.Най-добрия телефон го взимаш за 50-60 лева и гошориш с него.Толкова стига за всичко друго си има съответните устройства!

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 13 окт 2007, 10:06

Умно, приятелю. Чудесно мнение. И един 12-инчов ноутбук би свършил работа.

Отговори