Значи продават ми Нокия 5200 без нищо само с някакво зарядно,което дори не е оригинално.Попитах защо?Попитах да не би да е и краден:Отговора беше- че телефона е на майка ми купила си го преди 4 месеца и си загубила кутията и вътре били всичките принадлежности..
Страх ме е.
С прима карта съм не съм на сметка,но да не ме хванат?А си търся точно такъв апарат.Не е въпроса да ме хващат,не искам да е краден и да си имам проблеми.
На 160 лв ми го дава,но няма карта,кабел,хф нищо няма..мен цената ме удовлетворява,но ме натъква към мисълта ,че е краден.
Дайте съвет
Искам да купя един тел,но ме е страх да не е краден??Как да разбера?
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Искам да купя един тел,но ме е страх да не е краден??Как да разбер
Ami kaji da ti podpishe edin list s koito udostoverqva che ne e kraden dannite ot lichnata karta. Ako mu vzemesh kopie ot l. karta - super. Ako ne iska znachi e kraden. Zapishi i IMEI na telefona.
Re: Искам да купя един тел,но ме е страх да не е краден??Как да разбер
Pich kato tolkova te e strax che nedey go vzima be!
Kakvo se shashkash tolkova
da go vzema li da ne go li vzema ako shte prodyljavash da se panikiosvash po dobre propusni sdelkata ama may ti se vzima neshto na smetka :)))))
Kakvo se shashkash tolkova
da go vzema li da ne go li vzema ako shte prodyljavash da se panikiosvash po dobre propusni sdelkata ama may ti se vzima neshto na smetka :)))))