искам да си взема n73 заслужава ли си?
Re: искам да си взема n73 заслужава ли си?
Телефончето си заслужава :)) Но по отношение на свуковата част отстъпва на W-серията ;)
Здравей, от няколко дена съм със този телефон и искам да кажа, че съм много доволен! Горещо ти го препоръчвам лично на мен много ми харесва :)
Не му мисли!Телефона си заслужава!Само нещо друго-мн внимавай от къде го купуваш!Най сигурни вериги са 2be,Germanos,Jeff останалите най-често пласират операторски апарати.Лично съм се уверил.
kato ti gledam postovete i temite se samnqvam 4e shet si vzemsh dori i siemens A70,ama mai pove4e se namirash na prikazki
че форумите нали са за да се намираме на приказка?!Хайде задай най-добрата тема!
kopuvai ,vzemisi hendsvri ot N3250 i super muzika ,uspeh
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
хич не ги слушай тея дето ти разправят че звука през слушалките е слаб!!!супре си е!особенно като го увеличиш на МАХ!!през говорителите ...тука без коментар звука е убииствен!камерата...ми през деня с 6+!нощмите снимки малко куцат,но свиква се!клавиятурата се свиква!джойстичето също!със стария софтуер бачка бавно и забива много,но с новия няма грешка!ми кво да ти кажа друго имам телефона от 3 месеца и повече и съм много доволен!направо избиваш рибата с него и с тва как свири и снима ....абе успех няма да збъркаш!
Мнението ми е като на www.spirit + това, че незнам как така му забивал с ориг. (стария??)софт. (сигурно е по-ексцентричен човек :) ) и ако искаш звук: 1. си настройваш еквалайзерчето 2. после си взимаш слушалки HS21-AD41, набутваш си ги, буквално, слушалките в ушите (няма проблем дори да са ти по-малки или по-големи ушите, защото си има други гумички в комплекта) та набутваш ги и... да ти кажа звука... МИ ИМА СИ БАЯ, МА БАЯ БАС, И ВИСОКИ СИ ИМА (да не кажат някои нещо)! Та така!
А, може първо да си вземеш слушалките, после да си настроиш еквалайзерчето ;-(())! Му-ха-ха-ха!
А, може първо да си вземеш слушалките, после да си настроиш еквалайзерчето ;-(())! Му-ха-ха-ха!