искам да си взема n73 заслужава ли си?
искам да си взема n73 заслужава ли си?
дайте мнения моля хора които го имат-камера-звук
по добре ли е от w-серията на sony защото досега имах w800 и имаше перфектен звук-въпроса ми е ще мога ли да го използвам за музика като w800 или той във това отношение е слаб??????
по добре ли е от w-серията на sony защото досега имах w800 и имаше перфектен звук-въпроса ми е ще мога ли да го използвам за музика като w800 или той във това отношение е слаб??????
Re: искам да си взема n73 заслужава ли си?
Ми не е лош тел. На мен не ми харесва разположението на говорителите. Клавиятурата не ми е удобна, както и работата с джойстика. Изработката също не ми прави впечатление да е на най-високо ниво. Иначе като възможности и като камера ми харесва доста. Всеки си има вкус, лично мое мнение е, че не е много добър...
телефона е много добър и няма да съжаляваш ако решиш да си го купиш:)
Определено се чува по-слабо от слушалките, т.е. на мах. е на 2/3 от W-тата(за да не каже някой, че е от слушалките-ползвам го с музикалният жак на 3250 и слушалки от Филипс и съм с МЕ софта), но от говорителите е ОК.
Иначе съм много доволен от него.
Иначе съм много доволен от него.
камера - 3.2 мегапиксела с обектив карл цайс. снимам си без проблеми от книги и стари вестници в библиотеката, което ми пести пари за фотокопия. използвам и войс рекордера като диктофон;
звук - нямам толкова чувствителен слух, но на 2 гб миниСД карта си качих доста албуми. има и радио;
джойстик - никакъв проблем досега, работи без грешка;
клавиши - за хора с кебапчести пръсти може и да са малки. моите не са такива;
конструкция - малък луфт на задния капак. усещам го главно при писане на ес ем ес.
дизайн - мене лично ме кефи, особено цветът на задната част, някакъв плъм не знам си к'во си беше...нещо средно между лилаво, бордо и кафяво.
дисплей - много як.
крайна оценка - препоръчвам го горещо!
звук - нямам толкова чувствителен слух, но на 2 гб миниСД карта си качих доста албуми. има и радио;
джойстик - никакъв проблем досега, работи без грешка;
клавиши - за хора с кебапчести пръсти може и да са малки. моите не са такива;
конструкция - малък луфт на задния капак. усещам го главно при писане на ес ем ес.
дизайн - мене лично ме кефи, особено цветът на задната част, някакъв плъм не знам си к'во си беше...нещо средно между лилаво, бордо и кафяво.
дисплей - много як.
крайна оценка - препоръчвам го горещо!
През слушалките на Филипс е тих заради импеданса им.Аз го тествах с едни от най-добрите им,с гумени накладки и се чуваше доста по-слабо от оригиналните.Използвах
преходника на N72.
преходника на N72.
дайте мнения моля хора които го имат-камера-звук
Знам, но с каквито и да пробвам е все така.
Само с тези от комплекта се чува малко по- силно.
Само с тези от комплекта се чува малко по- силно.
Бях за 1 ден с този телефон, със слушалки звукът е мн тих , имам 6630 разликата е голяма , но от външните говорители просто съм страшно очарован!!!Не съм чувал по-силен телефон!Дисплей - перфектен 16 милиона е м/у другото не 256к, с1 Гб карта работи перфектно ( нз за повече този с който бях е с толкова) , клавишите в началото се струват малки но свикнах дори за 1 ден а джойстичето е добре, капачето отзад има малък луфт но не е постояно , батерията държи 2 дни при доста ползване.За друго не се сещам, а да камерата е добра незнам дали е най-добрата 3.2 но я бива, макрото е много добро, общо взето аз го препоръчвам.Айде касмет в избора ти
Странно,аз не го намирам за тих,дори е
доста силен.Просто настройваш по твой
избор честотния коректор и това е.
доста силен.Просто настройваш по твой
избор честотния коректор и това е.