Искаш ли да знаеш всичко? Mobile Инфо е за теб!
Искаш ли да знаеш всичко? Mobile Инфо е за теб!
хехе новината е на фона на N70 а в текста се говори за СЕ К850
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Искаш ли да знаеш всичко? Mobile Инфо е за теб!
Браво !!
Страхотно !!
Невероятно !!
Страхотно !!
Невероятно !!
Трябва и пари да се печелят...
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
Хах, прав си.
Като идейка е добре, ама дето вика deezel - трябва и пари да се правят.
Като идейка е добре, ама дето вика deezel - трябва и пари да се правят.
Хахаха! :-))) Разсмя ме! Тази услуга може и да е полезна, когато трябва да си вземеш нов телефон и някак трябва да разбереш ПОВЕЧЕ за функциите му, че съм се натъквала не веднъж на такива "компетентни" консултанти, от които знам повече за даден модел.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
XAXA n a toq s n70-tkata nqma da mu stignat i deset puti po 2,40 lv za da razbera - zitat:
"цената му в борсата и Mobile Shop."
Smex.
"цената му в борсата и Mobile Shop."
Smex.
Страхотна услуга много ми харесва !!
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Като идея е добра услугата, обаче ...
като цена - хич!!! 2,4 лв с ДДС откъдето и да го погледнем, са 1 мб трафик при Вивател и Глобул и 0,5 мб при М-тел - т.е. повече от необходимото да се преровят с ОпераМини повечето от специализираните сайтове вкл. и МобилеБългария и да се получи повече информация за по-малко пари. :-)
Re: Като идея е добра услугата, обаче ...
Прав си, но ако нямаш настройките или телефона ти е базов модел?
Иначе аз писах на редактора да добавят някой модели който ги нямат, обаче те явно не ги интерсува и не са ги добавили. Явно си мислят, че трябва да имат описание само на по - популярните марки и така ако питам за Toshiba G500 (за който са писали и новина) няма да получа информация, но и парите обратно няма да си получа, нали? Услугата ми харесва, но ако описва дори и не толкова известните марки.
Иначе аз писах на редактора да добавят някой модели който ги нямат, обаче те явно не ги интерсува и не са ги добавили. Явно си мислят, че трябва да имат описание само на по - популярните марки и така ако питам за Toshiba G500 (за който са писали и новина) няма да получа информация, но и парите обратно няма да си получа, нали? Услугата ми харесва, но ако описва дори и не толкова известните марки.
HTC Sensation VS Samsung Galaxy s 2
ЗДРАВЕЙТЕ,МИСЛЯ ЗА ЗАКУПЯ ЕДИН ОТ ДВАТА ТЕЛЕФОНА HTC Sensation или Samsung Galaxy s 2 БИХТЕ ЛИ МИ ПОМОГНАЛИ ДА НАПРАВЯ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР,благодаря предварително ;)