iSkoot za Symbian 9.1
iSkoot za Symbian 9.1
Nqkoi rabotil li e s tova prilojenie ??
tova e skype s orqzani funkcii koito raboti prez wireless
tova e skype s orqzani funkcii koito raboti prez wireless
Re: iSkoot za Symbian 9.1
Пуснах го преди малко ама нещо немога да му схвана смисъла.Влизам си в акаунта ама пробвам ли да набера някого то набира някакви произволни номера с 359 в началото и телефона си казва няма такъв номер .. нито опция за чат има нито нищо
i pri men e taka
mislq 4e voice vryzkata se osy6testvqva prez nqkakva centrala ili server 4iito nomer izbira telefona i te nabutva zdravo 6toto tova e mejdunaroden razgovor
nqma li obiknoven skype da iba maamu ..
mislq 4e voice vryzkata se osy6testvqva prez nqkakva centrala ili server 4iito nomer izbira telefona i te nabutva zdravo 6toto tova e mejdunaroden razgovor
nqma li obiknoven skype da iba maamu ..
-
- Регистриран: 06 яну 2007, 12:46
ABE KAKVO NABUTVANE,NALI SI S WAN MREJA......KAKVI GI GOVORITE,ABSOLIUTNO BEZPLATNO SI PERKASH RAZGOVORI NA SKYPE ABONATI.SAMO DETO NIAMA VAZMOJNOST ZA CHAT.
-
BEZPLATNO...KURANDO,PLASHTASH SI KATO PICH,SMOTANA RABOTA.
ti probval li si go za6toto pri mene iSkoot service mi kazva 4e ne moje da me svyrje i nz dali ne me nabutva s kinti
-
DA,AZ SUM GO PROBVAL.RABOTI,GOVORIH S SKYPE ABONAT V GERMANIA,NO NA SLEDVASHTIAT DEN OT MTEL MI KAZAHA,CHE IMAM PROVEDEN MEJDUNARODEN RAZGOVOR,KOETO OZNACHAVA,CHE S SIGURNOST TE NABUTVA.A,AZ SE SVARZAH S WLAN MREJA,KOETO ZNACHI CHE TRIABVA DA E NAPALNO FREE,NO..........SKAPANA RABOTA,A NIAMA I CHAT