Избор на музикален телефон
Избор на музикален телефон
Здравейте. Разгледах доста теми от форума, но не още не съм се спрял на телефон. Парите, с които разполагам са 500-550 лв. От апаратът искам:
1. Добър и сравнително силен звук през говорителя и много добър през слушалките
2. Добра батерия
3. Камера 2 мпх (със светкавица - още по-добре)
4. Да е бърз и да не ми създава проблеми
Марката няма значение. Смятам вземам телефона с абонаментен план на Глобул така че може истинската цена на телефона да е малко по-висока.
Моля за мнение :)
1. Добър и сравнително силен звук през говорителя и много добър през слушалките
2. Добра батерия
3. Камера 2 мпх (със светкавица - още по-добре)
4. Да е бърз и да не ми създава проблеми
Марката няма значение. Смятам вземам телефона с абонаментен план на Глобул така че може истинската цена на телефона да е малко по-висока.
Моля за мнение :)
Re: Избор на музикален телефон
Изискването за добра батерия автоматично изключва който и да е смартфон. Но според другите ти изисквания определрно бих те насочил към W850 - напълно отговаря на тях и още нещо: продава се с гигабайт карта в комплекта. W900 е другият телефон, който покрива критерийте ти.
Хмм изглежда добре, но но е ли морално остаряк като софтуер?
Ако говорим за W900, наистина е малко старичък вече, но повярвай ми има отлична камера и музикални възможности, още повече че това бижу работи с ускорител от Нвидия.
Nokia 5610 е твоя телефон
Има ли го вече в бг?
навсякъде от 1 месец насам
Да, но струва почти 700лв.
Nokia 5310, Samsung U600 са много добри предложения. Ако държиш на 3.5mm жак - 5310, ако искаш 3.2MP камера - U600. И двата са със много добро качество на звука през слушалките.
Само че дори на мен, който НЯМА голями пръсти (разбирай нещо от сорта на кебапчета) клавиатурата ми е неудобна. Сещам се и за друг модел, който е с неудобна клавиатура, но пък има съвсем прилични музикални заложби: W880.
U600 има добър звук през слушалките, само че не е от музикалната серия на корейците (а и Самсунг и издръжлива батерия !? Я ми го покажете тоя Самсунг..!) - по същата логика бих препоръчал 6300, която има покъртителен звук също - ама няма много общо с ExspressMusic серията, да не започвам да говоря за батерията и...
От изброените до тук модели 5610 е най-добрто предложение (и то само защото е по-нов от W900), ако говорим за музикален телефон - има страхотен маниашки дизайн (това си е точната дума), бутона за првключване от плейър към десктоп и радио е отлично попадение, а камерата е същата като в 6500 слайд вариянта (демек - става, и преекспонирането на цветовете, с което са известни снимките на фините не е толкова голямо, даже не би се забелязало от нявкой по-непредирчив (е то и аз съм непредирчив, ама като ми минат 100 телефона през ръцете и почвам да забелязвам разликите). Само че човека категорично посочи цена от 500-550 лв., а модела се продава с почти 200 кинта отгоре (е предполагам че и по-тънко може да се намери де - нямам възможност да съм в час със всички оферти по магазинната мрежа). Недостатък на модела - е да му се невиди, кво е тва microUSB !? Голяма простотия - трябваше да е miniUSB, които са много по-разпространени и използвани.
U600 има добър звук през слушалките, само че не е от музикалната серия на корейците (а и Самсунг и издръжлива батерия !? Я ми го покажете тоя Самсунг..!) - по същата логика бих препоръчал 6300, която има покъртителен звук също - ама няма много общо с ExspressMusic серията, да не започвам да говоря за батерията и...
От изброените до тук модели 5610 е най-добрто предложение (и то само защото е по-нов от W900), ако говорим за музикален телефон - има страхотен маниашки дизайн (това си е точната дума), бутона за првключване от плейър към десктоп и радио е отлично попадение, а камерата е същата като в 6500 слайд вариянта (демек - става, и преекспонирането на цветовете, с което са известни снимките на фините не е толкова голямо, даже не би се забелязало от нявкой по-непредирчив (е то и аз съм непредирчив, ама като ми минат 100 телефона през ръцете и почвам да забелязвам разликите). Само че човека категорично посочи цена от 500-550 лв., а модела се продава с почти 200 кинта отгоре (е предполагам че и по-тънко може да се намери де - нямам възможност да съм в час със всички оферти по магазинната мрежа). Недостатък на модела - е да му се невиди, кво е тва microUSB !? Голяма простотия - трябваше да е miniUSB, които са много по-разпространени и използвани.