Избор на телефон - кой ???
-
- Регистриран: 17 яну 2017, 02:17
Избор на телефон - кой ???
Здравейте колеги,дойде времето да си сменя стария Z2 който ми служеше вярно докато не претърпя инцидент :D
Телефона ще се взима на изплащане от Теленор. Лимитът е до 56лв вноската.По долу съм изписал харесаните модели между който се чудя :D
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P10/P10+
Iphone 7
HTC 10
Това са моделите между който се чуда. Претенции нямам,искам просто да ми служи вярно поне 2-3 годинки :D Моля за съвети :D
Телефона ще се взима на изплащане от Теленор. Лимитът е до 56лв вноската.По долу съм изписал харесаните модели между който се чудя :D
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P10/P10+
Iphone 7
HTC 10
Това са моделите между който се чуда. Претенции нямам,искам просто да ми служи вярно поне 2-3 годинки :D Моля за съвети :D
Re: Избор на телефон - кой ???
Айфон директно отпада, това са телефоните с най-завишени изкуствено цени спрямо предлаганото качество. Аз бих си взел от тези Хуаей или S8, просто са най-нови и съответно с най-дългосрочни перспективи...
Pixel 8
HTC 10 или iPhone 7.
Щом исакш да ти служи вярно по-дълго най-добре iPhone 7.
Щом исакш да ти служи вярно по-дълго най-добре iPhone 7.
При цената, която сте готов да плащате, не виждам смисъл от колебание.
Избора се свежда до лидерите при смартфоните Самсунг и Apple и който от тях ви хареса, пасне в ръката и вземете, няма да сбъркате.
Това е моето мнение и тъй като S8 още не е минал тест при потребителите, бих заложил на iPhone без колебание.
Избора се свежда до лидерите при смартфоните Самсунг и Apple и който от тях ви хареса, пасне в ръката и вземете, няма да сбъркате.
Това е моето мнение и тъй като S8 още не е минал тест при потребителите, бих заложил на iPhone без колебание.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Добавям HuaweiP9 или XZPremium ;)
По принцип не одобрявам подобни проучвания, а освен това съм пристрастен, но, ако парите не са проблем няма смисъл да пишеш други телефони заедно с s8.
Сам се сещай, какво ти подсказвам... :D
Ферари с Голф, Пежо, Опел и др. подобни не се сравняват.
След провала с Note7 тук е вложено всичко възможно НАЙ от А до Я.
Това е първият телефон, който ще си купя на сляпо без никакви резерви и проучване на отзиви от форуми.
Сам се сещай, какво ти подсказвам... :D
Ферари с Голф, Пежо, Опел и др. подобни не се сравняват.
След провала с Note7 тук е вложено всичко възможно НАЙ от А до Я.
Това е първият телефон, който ще си купя на сляпо без никакви резерви и проучване на отзиви от форуми.
S8 трябва да го чакаш още поне 2 седмици, а и в началото няма да има кой знае какви наличности, а понеже е нов модел цената със сигурност ще е по-висока в началото.
За iPhone 7 (32GB версия) само с Нонстоп 30,99 лв./месец вноската за изплащане ще е 55,99 лв./месец, т.е. общо 87 лв, ако това те устройва.
Пък и няма още Android, който да ти служи 2 - 3 години вярно, защото само през първата година получава една актуализация и на втората по средата още една, след което те пращат към магазинчето за най-новия модел, а при iOS поддръжката е ненадмината в това отношение. 5S, който е модел 2013-та работи с последната версия на iOS до момента, а телефон с Android от 2013-та отдавна му е изтекла поддръжката (говорим за официалната).
За iPhone 7 (32GB версия) само с Нонстоп 30,99 лв./месец вноската за изплащане ще е 55,99 лв./месец, т.е. общо 87 лв, ако това те устройва.
Пък и няма още Android, който да ти служи 2 - 3 години вярно, защото само през първата година получава една актуализация и на втората по средата още една, след което те пращат към магазинчето за най-новия модел, а при iOS поддръжката е ненадмината в това отношение. 5S, който е модел 2013-та работи с последната версия на iOS до момента, а телефон с Android от 2013-та отдавна му е изтекла поддръжката (говорим за официалната).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Re: Re: Избор на телефон - кой ???
Да с този план съм - Нонстоп 30,99,но аз плащам 25лв защото го преподписах на промоция с 20 000МВ интернет и неограничени и сега само телефон трябва да взема.Относно избора мисля да заложа на Iphone 7,надявам се че няма да сгреша с избора си,пък и тъкмо ще разнообразя :D
Galaxy S8+ или S8
-
Re: Re: Избор на телефон - кой ???
Нормалния S8.