Изключвате ли зарядното от контакта, когато не ви трябва?
Re: Изключвате ли зарядното от контакта, когато не ви трябва?
Нищо не изключвам аз. Ако трябваше да го правя непрекъснато щеше да ми отнема прекалено много време плюс това плащам застраховка и не ми пука особено. Вероятноста да пламне пожар е твърде малка.
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Абсолютно винаги го изключвам!ВИНАГИ! :)
След като няма какво да зарежда, защо да стои включено? Най-много да му изгори бобината от прегряване и ще се наложи ново зарядно.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Stranna tema!:)
Ne nikoga,nai-chesto prez noshta mi se zarejda GSM-a i sutrim mi se vijda dosta rabota da go izkliuchvam(sutrin kato stana rano sam kato "metilqva ovca"-mnogo trudno se razsanvam:))
nemislq che shte mu stane neshto,prez nego ne minava naprejenie shtoto nqma zatvorena veriga(nikakvo potreblenie)!
Ne nikoga,nai-chesto prez noshta mi se zarejda GSM-a i sutrim mi se vijda dosta rabota da go izkliuchvam(sutrin kato stana rano sam kato "metilqva ovca"-mnogo trudno se razsanvam:))
nemislq che shte mu stane neshto,prez nego ne minava naprejenie shtoto nqma zatvorena veriga(nikakvo potreblenie)!
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Пише в ръководството на моите телефони,че трябва да го правя.Нека се доверим на производителите все пак те знаят какво са сътворили и какво може да се обърка.
Бахти, безумния въпрос, човек. Интересно ми е за какво ще ти послужи тази информация.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
По принцип в GSM апарата има вградена електронна логика да следи и изключва автоматично тока на заряд. Докато се зарежда апарата, зарядното загрява, а след завършване остава хладно.
Въпреки това е желателно да се изключи при първа възможност след приключването на заряда.
Въпреки това е желателно да се изключи при първа възможност след приключването на заряда.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не го задавам аз, просто това е анкета, към която е прикачена темата. Първият, който коментира се изписва като автор на темата :)