K800i????????????????????
K800i????????????????????
Заслужава ли да си го купя, или всичко е отново само реклама? Ако не, препоръчайте ми от SE. Благодаря.
Re: K800i????????????????????
заслужава си, но ти препоръчвам M600
i s kakvo m600 e po dobar???
Напр. че е смарт и няма камери.
това че няма камера предимство ли е вече ?!?!
Като изключим пубертетите, винаги е било предимство!
и какво е предимството като нямаш камера ?
По-добре да имаш и да не ти трябва, отколкото да нямаш и да ти трябва !
По-добре да имаш и да не ти трябва, отколкото да нямаш и да ти трябва !
ако не те притеснява форм фактора, купи си w900. ако снимането на клипче е важно за тебе, определено телефона от който се нуждаеш е w900 - снима във формат 3гп с резолюция 320х240 @ 30 FPS !!! това е заради вградения 3-д ускорител от ge-force. иначе камерата е стандартната 2 МП - 1632х1224 пиксела, има изключване на автофокуса, автоматична светкавица, която сигурно я има на к800, 512 МБ вградена памет, слот за мемори стик дуо, haнds-free устройство с 3.5 мм жак за слушалки. екранът също е огромен - 320х240 пиксела. не се сещам друго. минусите в сравнение с к800 са че не е 3Г, формата, размерите, теглото, разликата в камерата за снимка - 3.2 при к800 и 2.0 при w900. радиото на w900 е в слушалките, и е по примитивно от това на к750 например, няма РДС. ако взимаш к800, си задели и 100-на лева за карта памет.
ако изчакаш малко, ще си го купиш със 150-200 лева по-малко след 2-3 месеца.
в еbay също може да хванеш добра цена.
аз имам к750 и ако трябва сега да избирам, бих си купил к800 - с него поне година и 1/2 напред ще имам почти най-новата технология - телефон, фотоапарат, мп3-плеър, радио, та дори и мини хард диск, ако му монтирам по-голяма мемори карта. доколкото знам (а може и да греша, к750 работи сравнително нормално с 4 ГБ мемори стик про дуо ултра спийд, поне така пишеше в някакъв hi tech - форум) айде успех
ако изчакаш малко, ще си го купиш със 150-200 лева по-малко след 2-3 месеца.
в еbay също може да хванеш добра цена.
аз имам к750 и ако трябва сега да избирам, бих си купил к800 - с него поне година и 1/2 напред ще имам почти най-новата технология - телефон, фотоапарат, мп3-плеър, радио, та дори и мини хард диск, ако му монтирам по-голяма мемори карта. доколкото знам (а може и да греша, к750 работи сравнително нормално с 4 ГБ мемори стик про дуо ултра спийд, поне така пишеше в някакъв hi tech - форум) айде успех
Благодаря за изчерпателния отговор.
Струва си парите и не е само реклама , надявам се че си видял снимките в тази тема : http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=137480&cat_id=1 както и на 2-ра страница http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?cat_id=1&parent_id=137480&view=1&forum_orderbyparam=0&offset=1
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм