Може и да си прав,но може и не.При нас,както и при тях някой от моделите са разкодирани,но на ниво и за това има гаранция.DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 20:09telefonite na mtel i globul nokoga ne sa bili kodirani i sa 4isti i sa vzeti napravo ot proizvoditelq ne kato vsiki drugi magazini s logota na tmobile vodafone orange i tn
Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
-
Бъгове може и даима след 2години,това означава,че ще трабва да ползваш 2години докато разбереш дали има бъг и след това да го платиш.Така ли?Попринцип,ако нямам даден модел на витрина днес мога да го имам утре например.Освен всичко друго се турси добрата цена,нали?Ако при мен цената е по добра,може да го разгледаш в друг магазин и да го купиш от мен примерноDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 19:24Цитирам:"Които иска да копува няма да се притесни от капарото,защото има много хора който само зяпат." Ей Богу, чорапи ли продавате вие не мога да разбера?!? Колко хора влизат при вас, разглеждат даден модел телефон, вадят парите и го купуват? Всеки нормален човек иска да разгледа няколко модела телефони, да прецени кои от тях му допадат, да ги сравни и да има време за размисъл. Е, как мамка му, да разгледам даден модел, който съм гледал в нета, по от близо и да преценя що за тел е, удобен ли е за работа и има ли бъгове? Хайде обяснете ми това!?!
-
Не вярно,защото преди работех на друго място и в нашият сервиз идваха телефони от всякъде,защото не разбираха какъв е проблема на телефона,а имат претенция за оторизиран сервиз,но уви нямаха и хабер от занаятаDefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 02:17Avalon, ако хората се интересуваха от сервиза, щяха да си купуват телефоните само от Германос.
-
Негъра го каза най добре,но все пак човек се учи докато е жив.Нали?DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 17:31Momo Kapor:))) Добре го каза! Аз се сетих за магазина на Хр.Ботев и ми стана много смешно защото преди 1 година си купих телефон именно от тях!Радвам се че докато беше в мен нямаше проблем! По темата! Когато влезна в магазин за мобилни телефони, искам да получа компетентно мнение и възпитано отношение! До вчера продавал картофи на пазара, днес е на "ти" с комуникациите!
-
Сори исках да кажа,че Грегори ко каза най добреDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 17:31Momo Kapor:))) Добре го каза! Аз се сетих за магазина на Хр.Ботев и ми стана много смешно защото преди 1 година си купих телефон именно от тях!Радвам се че докато беше в мен нямаше проблем! По темата! Когато влезна в магазин за мобилни телефони, искам да получа компетентно мнение и възпитано отношение! До вчера продавал картофи на пазара, днес е на "ти" с комуникациите!
-
Извинявай ти телефони ли си гледал или....DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 20:03Като мацката в Mobiltel дето ми вика - тука си имате и bluetooth. И това за най-обикновено handsfree. Да не казвам, че телефонът въобще не поддържа Bluetooth. Другата и тя се изказваше много компетентно. Ама простено им е - поне бяха хубави девойките.
-
Трябвало е да хапнете.ШегаDefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 12:03ha ha misleh da ne se namesvam no kato vidiah 4e spomenavate mtel 6te kaja 4e tam vsi4kite madami(po4ti ima i mn. umni no iavno ne sam imal 6tastieto da se vidia s tiah)sa aski tapi v biznes centrovete.imam vzemane-davane s mtel ot okolo 4 godini i parvia mi tel. be6e motorola t2288 ot mtel.i togava ne zarbirah ni6to ot tel. i pitah kakva e razlikata mejdu t180(ako ne se laja onazi siniata i elementarna)i t2288 i tia mi kaza 4e razlikata e vav formata ina4e sa po4ti ednakvo tapi(tova koeto tia kaza e po4ti doslovno napisano ot men),NO tova ne e vsi4ko sled niakolko meseca na6ite re6iha da mi kupiat dr. tel. a maika mi da vzeme motorolata i az re6ih pak da se obarna kam mtel 6toto triabva6e i nova karta i vidiah samsungR210(strahoten za vremeto si-takmo be6e izliazal)i vlizam v mtel i pitam dali modela si zaslujava i tia(sa6tata prodava4ka-glupa4ka) kaza 4e tova ne e tel. a niakakva si igra4ka i bil kakv li ne tozi tel. i po4na da go narejda s kakvi li ne dumi(tova dokato mi popalva garanciata ve4e be6e platen). avgust 2003 az vijdam SEt610 v mtel na adska cena(az sam na spec. tarifa i davat tel. na prili4ni ceni) i re6avam da pitam dali niakoi ot biznes centara znae ne6to za nego,no uvi NE.kakto i da e az si go vzeh.i sam adski dovolen ot nego. kogatosi tarsih k700i otivam v metel i tam n mojaha da mi kajat za nego koga 6te doide i za6tastie edin ot ohranata(te re6avat pove4eto problemi na klientite) mi kaza 4e skoro 6te doide no 6te bade na mnogo visoka cena i niama da si zaslujava(pone dokato ne izleze na promocia) taka i stana. kupih si go ot moi poznat ot dada i otivam da mi napraviat nastroikite za neta i se baveha to4no edin 4as(pone 45 min. govoriha s Sofia-centralata) kato nakraia se otkazaha,na drugia den imah rabota v mtel(no ve4e nikoga niama da otida v tozi na hotel Balgaria-Burgas) i otivam v dr.ofis i pitam slu4aino ohranata dali ne znae ne6to po vaprosa i toi vze 4e go barna i se opravi(4esno 6tiah da padna).V germanos otivame s kolega da mu kupim fotoaparat,a vze 4e konsultantkata ni pokani obiad(otkazahme estestveno). taka4e kvo da vikaja-NIAMAM DUMI
-
Тая продавачка от Германос или много ви е харесала, или е имала неизразходван бюджет за представителни нужди:) Малко отчаяна ми звучи - и аз бих отказал:))DefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 12:03ha ha misleh da ne se namesvam no kato vidiah 4e spomenavate mtel 6te kaja 4e tam vsi4kite madami(po4ti ima i mn. umni no iavno ne sam imal 6tastieto da se vidia s tiah)sa aski tapi v biznes centrovete.imam vzemane-davane s mtel ot okolo 4 godini i parvia mi tel. be6e motorola t2288 ot mtel.i togava ne zarbirah ni6to ot tel. i pitah kakva e razlikata mejdu t180(ako ne se laja onazi siniata i elementarna)i t2288 i tia mi kaza 4e razlikata e vav formata ina4e sa po4ti ednakvo tapi(tova koeto tia kaza e po4ti doslovno napisano ot men),NO tova ne e vsi4ko sled niakolko meseca na6ite re6iha da mi kupiat dr. tel. a maika mi da vzeme motorolata i az re6ih pak da se obarna kam mtel 6toto triabva6e i nova karta i vidiah samsungR210(strahoten za vremeto si-takmo be6e izliazal)i vlizam v mtel i pitam dali modela si zaslujava i tia(sa6tata prodava4ka-glupa4ka) kaza 4e tova ne e tel. a niakakva si igra4ka i bil kakv li ne tozi tel. i po4na da go narejda s kakvi li ne dumi(tova dokato mi popalva garanciata ve4e be6e platen). avgust 2003 az vijdam SEt610 v mtel na adska cena(az sam na spec. tarifa i davat tel. na prili4ni ceni) i re6avam da pitam dali niakoi ot biznes centara znae ne6to za nego,no uvi NE.kakto i da e az si go vzeh.i sam adski dovolen ot nego. kogatosi tarsih k700i otivam v metel i tam n mojaha da mi kajat za nego koga 6te doide i za6tastie edin ot ohranata(te re6avat pove4eto problemi na klientite) mi kaza 4e skoro 6te doide no 6te bade na mnogo visoka cena i niama da si zaslujava(pone dokato ne izleze na promocia) taka i stana. kupih si go ot moi poznat ot dada i otivam da mi napraviat nastroikite za neta i se baveha to4no edin 4as(pone 45 min. govoriha s Sofia-centralata) kato nakraia se otkazaha,na drugia den imah rabota v mtel(no ve4e nikoga niama da otida v tozi na hotel Balgaria-Burgas) i otivam v dr.ofis i pitam slu4aino ohranata dali ne znae ne6to po vaprosa i toi vze 4e go barna i se opravi(4esno 6tiah da padna).V germanos otivame s kolega da mu kupim fotoaparat,a vze 4e konsultantkata ni pokani obiad(otkazahme estestveno). taka4e kvo da vikaja-NIAMAM DUMI
-
Mnogo prosto purvo da sa obrazovani v nasokata koqto rabotqt ne da mi sa udqt koi GSm go ima i nqma ili kakvo tehnicheski vuzmojnosti ima.I vtoro da namerqt nachin na otnushenie klient personal i da ne mi sa naduvat che rabotqt v takuv magazin obshto vzeto tovaDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 12:39Дайте свойте мнения и предложения или по скоро препоръки.Благодаря предварително.
-
Ок,съгласен.Наистина те също са хора като всеки друг и не би трябвало да се надуватDefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 15:50Mnogo prosto purvo da sa obrazovani v nasokata koqto rabotqt ne da mi sa udqt koi GSm go ima i nqma ili kakvo tehnicheski vuzmojnosti ima.I vtoro da namerqt nachin na otnushenie klient personal i da ne mi sa naduvat che rabotqt v takuv magazin obshto vzeto tova