Ще го кажа възможно най-елементарно:
Ако някой се опита да ми продаде "нов" телефон от кутия която не е разпечатана пред мен,такъв който виси във витрина в някой магазин или пък още повече такъв на който пише Vodafone,T-Mobile,O2 или нещо такова просто ще му кажа да си го завре някъде защото знам как и откъде се взимат тези "нови" телефони.А колкото до разкодирането - ако знаят вашите клиенти как се разкодират току-що излезли на пазара телефони и какви "гаранции" има всъщност за тях - просто повече няма да са ви клиенти.
Като сте тръгнали да отговаряте на въпроси - имам един много интересен.Каква част от телефоните които продавате идват ДИРЕКТНО от производителя?
Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
УЖАС! В една от "големите" вериги за телефони, ме мотаха една седмица и не ми разкодираха Моторола С450 който не е никак екзотичен според мен! Даже едва ли не ми се разсърдиха че накрая си поисках телефона! Много ми е странно как във вносителя на "Самсунг" , цените са по-високи от тези в някакви малки магазинчета по центъра! Както всичко останало, така и търговията с мобилни телефони е черна търговия до голяма степен! Истината е че всички се гаврят с нас, потребителите!!!!! Некоректно гаранционно обслужване, телефони с неясен произход, сервизи със самозвани "специалисти"!DefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 18:29Ще го кажа възможно най-елементарно: Ако някой се опита да ми продаде "нов" телефон от кутия която не е разпечатана пред мен,такъв който виси във витрина в някой магазин или пък още повече такъв на който пише Vodafone,T-Mobile,O2 или нещо такова просто ще му кажа да си го завре някъде защото знам как и откъде се взимат тези "нови" телефони.А колкото до разкодирането - ако знаят вашите клиенти как се разкодират току-що излезли на пазара телефони и какви "гаранции" има всъщност за тях - просто повече няма да са ви клиенти. Като сте тръгнали да отговаряте на въпроси - имам един много интересен.Каква част от телефоните които продавате идват ДИРЕКТНО от производителя?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
Това не важи за всички,но до голяма степен си прав.Самозванци има дори и в големите фирми.Поне така мисля аз,защото както писах,преди това работех другаде,където носеха тел.за ремонти от всякъде,защото не разбирахаDefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 18:52УЖАС! В една от "големите" вериги за телефони, ме мотаха една седмица и не ми разкодираха Моторола С450 който не е никак екзотичен според мен! Даже едва ли не ми се разсърдиха че накрая си поисках телефона! Много ми е странно как във вносителя на "Самсунг" , цените са по-високи от тези в някакви малки магазинчета по центъра! Както всичко останало, така и търговията с мобилни телефони е черна търговия до голяма степен! Истината е че всички се гаврят с нас, потребителите!!!!! Некоректно гаранционно обслужване, телефони с неясен произход, сервизи със самозвани "специалисти"!