Марто, защо лъжеш хората бе, лайно такова! Ти си платен агент на "Ментел", който лъже, за да им вдига авторитета.
От една седмица се разправям и с курвите по бизнесцентровете им, и с тези на *88 - не искат и не искат да ми дадат да си преподпиша договора при условията на новия тарифен план!
Като не искат само от месечна такса да прибирате 15, 90 лв. (в момента съм на "Релакс 100" с 4 лв. месечна такса и последната ми фактура е 10 лв. и седем стотинки), като ми изтече договора ще премина на предплатнена услуга със запазване на номера и ще им давам 10 лв. на година, колкото да ми седи номера активен за приятелите, които още нямат карта на друг оператор.
Сдухани боклуци - чудят се как да зарибят нови помияри буквално от улицата, а с дългогодишните си клиенти на договор продължават да се ебават!
Миризливи лайна!
Как да преминем на relax 500 ако имаме дългосрочен
Re: Как да преминем на relax 500 ако имаме дългосрочен
Баце, то хубаво - ама ще трябва да им платиш и неустойка за оставащите месеци по договора за номера, който си прехвърлил.
Това защо го премълчаваш?
Това защо го премълчаваш?
alsan...приятелю защо си мислиш че лъжа бе ? и от кога станах лайно и не знам си какво още...нещо са ти объркали хапчетата мисля! Аз ти казвам как стана при мен...в единия от офисите във Варна ми казаха че не мога да премина на тоя план защото съм имал още 5 месеца до края на договора и че това било за нови клиенти...след 3 часа минах през друг офис, казах си че искам да си преподпиша договора и да мина на този план и за има-няма 10(десет) минути бях с нов договор...и с нов тарифен план който влиза в сила от 14 (четиринадесети) Март 2007-ма! това че другаде не става не е мой проблем...
P.S.
А ти Асланчо явно нещо много злоба си насъбрал ама не е тука мястото да си изкарваш проблемите на показ...айде жив и здрав!
P.S.
А ти Асланчо явно нещо много злоба си насъбрал ама не е тука мястото да си изкарваш проблемите на показ...айде жив и здрав!
Човече, извинявай, наистина много съм им набрал :-(
Трябва обаче да ти разочаровам (моя много добра приятелка работи в техен бизнесцентър) - въпреки, че момичето от бизнесцентъра във Варна е проявило човещина, системата им ще отчете подписването на новия договор като грешка и автоматично ще те върнат към условията на стария :-( Така че пробвай първите дни дали наистина ти отчита разговорите като безплатни, за да не се набутваш поради техните недомислия...
Абсолютни мизерници са, дано бял ден не видят!
Трябва обаче да ти разочаровам (моя много добра приятелка работи в техен бизнесцентър) - въпреки, че момичето от бизнесцентъра във Варна е проявило човещина, системата им ще отчете подписването на новия договор като грешка и автоматично ще те върнат към условията на стария :-( Така че пробвай първите дни дали наистина ти отчита разговорите като безплатни, за да не се набутваш поради техните недомислия...
Абсолютни мизерници са, дано бял ден не видят!
Еми не зная...аз ще си говоря а след това ако искат да ми "отрежат главата" мисля че няма да стане...имам си копие на договора, пише си от кога влиза в сила, пише си номерата с които ще говоря безплатно, така че, ако трябва ще стигнем до съд :)) Но е странно защото аз на 14.02.2007 ходих в този същия офис и друг служител ми каза че няма да има проблеми да се прехвърля на този план,както и след това стана (въпреки първоначалния отказ в другия офис)
Еми не зная...аз ще си говоря а след това ако искат да ми "отрежат главата" мисля че няма да стане...имам си копие на договора, пише си от кога влиза в сила, пише си номерата с които ще говоря безплатно, така че, ако трябва ще стигнем до съд :)) Но е странно защото аз на 14.02.2007 ходих в този същия офис и друг служител ми каза че няма да има проблеми да се прехвърля на този план,както и след това стана (въпреки първоначалния отказ в другия офис).
П.С.
А пък може само в този офис да правят такива "шашми" ... знае ли човек :)
П.С.
А пък може само в този офис да правят такива "шашми" ... знае ли човек :)
здр да споделиш в кои офис успя аз ходих на мария луиза и не стана там...
е там ми беше и на мен първия опит...след това успешния бепе в офиса който е до червения...срещу PlayBoy-a :) на 8-ми приморски полк се води ама не знам номера...ама съм сигурен че си се досетил :) Успех, дано минеш и ти като мен :)
отидох и казах: "добър ден, аз съм на еди какъв си план, желая да преподпиша договора и да мина на Релакс 500" Момичето ми поиска лична карта, изкара си документите, написахме 10-те номера в договора, каза ми че този договор влиза в сила от 14.03 защото тогава се занулява сметката и...така :)