Как да преминем на relax 500 ако имаме дългосрочен
Как да преминем на relax 500 ако имаме дългосрочен
Здравейте.Понеже много ви се кефа на форума ще ви кажа как да преминем на Релак 500 ако имате договор по-дълъг от 3 месеца.Днес аз така преминах :)
Доста писма ми се наложи да пратя за да ми кажат таиничката от Мтел.
Така.Единственото което трябва да направите е да прехвърлите картата на някои друг(майка,баща,жена ви/мъжа ви,баба,дядо)За прехвърлянето се заплаща 12 лева, и след това спокойно може да преминете на релаксаДА ми е честита новата тарифа
Доста писма ми се наложи да пратя за да ми кажат таиничката от Мтел.
Така.Единственото което трябва да направите е да прехвърлите картата на някои друг(майка,баща,жена ви/мъжа ви,баба,дядо)За прехвърлянето се заплаща 12 лева, и след това спокойно може да преминете на релаксаДА ми е честита новата тарифа
Re: Как да преминем на relax 500 ако имаме дългосрочен
Не е само този вариянт:):)
Ако имаш договор който, изтича в рамките на 3-месеца, може да смениш плана си с който и да е, дори на Релакс 500:):):)
Успех на всеки:)
Ако имаш договор който, изтича в рамките на 3-месеца, може да смениш плана си с който и да е, дори на Релакс 500:):):)
Успех на всеки:)
също така може да стане ако случиш на точен човек в някои от офисите на м-тел...както стана при мен въпреки че ми оставаха 5 месеца до края на договора :)
-
- Регистриран: 07 юни 2006, 12:59
Добре е я споделете как и аз да премина,като съм подписал договор преди 2 месеца и ми остават още 10,дайте и на мене акъл :) Благодаря ви :)
Ми ако картата се води на теб,се иска само да е прехвърлиш на някои друг.Примерно твои роднина(маика,баща,жена).Това е.ПОсле новият собственик ще има право да си избере тарифен план:)
-
- Регистриран: 07 юни 2006, 12:59
Тя картата несе води на мое име,значи като отивам да я прехвърлям тогава ще мога да си избера нов план,така да го разбирам :) Ако е така наистина благодаря,и дано се получи както казваш ти.Прехвърлям я на мое име и си сменям плана от стария на тоз :)
Да,няма да имаш никакви проблеми.Аз така преминах днес :)
И дали може примерно следващия месец да си върне човек договора на свое име.
Нека някой друг ако е успял пише тук ..
Нека някой друг ако е успял пише тук ..
Ме предполага,че ще може само дето отново трябва да плащаш 12 лева ;)
Марто, защо лъжеш хората бе, лайно такова! Ти си платен агент на "Ментел", който лъже, за да им вдига авторитета.
От една седмица се разправям и с курвите по бизнесцентровете им, и с тези на *88 - не искат и не искат да ми дадат да си преподпиша договора при условията на новия тарифен план!
Като не искат само от месечна такса да прибирате 15, 90 лв. (в момента съм на "Релакс 100" с 4 лв. месечна такса и последната ми фактура е 10 лв. и седем стотинки), като ми изтече договора ще премина на предплатнена услуга със запазване на номера и ще им давам 10 лв. на година, колкото да ми седи номера активен за приятелите, които още нямат карта на друг оператор.
Сдухани боклуци - чудят се как да зарибят нови помияри буквално от улицата, а с дългогодишните си клиенти на договор продължават да се ебават!
Миризливи лайна!
От една седмица се разправям и с курвите по бизнесцентровете им, и с тези на *88 - не искат и не искат да ми дадат да си преподпиша договора при условията на новия тарифен план!
Като не искат само от месечна такса да прибирате 15, 90 лв. (в момента съм на "Релакс 100" с 4 лв. месечна такса и последната ми фактура е 10 лв. и седем стотинки), като ми изтече договора ще премина на предплатнена услуга със запазване на номера и ще им давам 10 лв. на година, колкото да ми седи номера активен за приятелите, които още нямат карта на друг оператор.
Сдухани боклуци - чудят се как да зарибят нови помияри буквално от улицата, а с дългогодишните си клиенти на договор продължават да се ебават!
Миризливи лайна!