Защо не си го купи от Глобул ( без промоцията ) ?
Миналата година когато се сдобивах с К700 от търговски представител на Глобул , бяха им свършили бройките и беше останал от витрината 1 брой .
После звъннаха да докарат няколко комплекта и го разпечатаха пред мене , пъхнах си СИМ картата ( дадоха и гаранция 1 г. ) и си тръгнах .
После разгледах лепенката на кутията , пише : Вносител Глобул .
От почти 10 месеца си работи идеално и няма проблем , много здрава машинка излезе .
Следващия път като "пазаруваш" гледай да разпечатат кутията пред теб ,за да си сигурен , че вземаш нов телефон .
Ако са коректни от Мтел , ще ти дадат нов .
Kak me preebaha ot M-Tel !!!
Re: Kak me preebaha ot M-Tel !!!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
E М-тел правят същото.Пише вносител М-Тел. И по-надолу "Не приемайте ако лепенката е разкъсана"
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Познат журналист, ама в кой вестник? Те всички си слагат (или са си слагали много пъти) логото на Мъ-Тел до главата... да си плюят на рекламодателя ли?
Пишете по форумите и говорете с приятели и познати, да знаят каква е истината.
Пишете по форумите и говорете с приятели и познати, да знаят каква е истината.
За съжаление не научаваме каква е истината. Мен силно ме интересува какво са му казали на човека мтелците.Обаче той беше много напушен оня ден и уж вчера щеше да го сменя а ето вече е понеделник и ни звук ни кост от него.
:-) ZDRAVEITE :-)
Iskam samo da vi kaja che M-Tel se okazaha tochni v sledstvie na koeto poluchih nov GSM koito mi doide v neotvarian paket koito v posledstvie otvoriha pred men ...
Vecherta kogato si vzeh gsm-a za purvi put napravo biah izbesnial pri koeto daje pisah v saita im kato podrobno im raziasnih kolko sum vuzmuten ot sluchiloto se i t.n. pri koeto na drugia den mi se obadi edna jena oshte predi da sum stignal v MALL-a i govorehme po vuprosa .... sled koeto otidoh tam lichno da se razberem kakvo shte se pravi i kak shte se protzedira... gospojata s koiato govoreh se okaza mnogo razbran chovek kazah i nanovo kakvo se e sluchilo pokazah i ednoto kopche kak malko mu triabva za da padne i se razbrahme kak na drugia den shte mi bude zamenen e dneska mi se obadiha i mi go dadoha vsichko e tochno za sega kato puhna bateriata shte provera za ostanalite razboti .... malko biah nedovolen ot slujitelkata koiato me obsluji zashtoto se durjeshe mnogo vkisnato no ne dostatuchno za da se karame .... no kakto i da e shte vidim dali i s tozi gsm niama da se poiavi neshto :-D
Iskam samo da vi kaja che M-Tel se okazaha tochni v sledstvie na koeto poluchih nov GSM koito mi doide v neotvarian paket koito v posledstvie otvoriha pred men ...
Vecherta kogato si vzeh gsm-a za purvi put napravo biah izbesnial pri koeto daje pisah v saita im kato podrobno im raziasnih kolko sum vuzmuten ot sluchiloto se i t.n. pri koeto na drugia den mi se obadi edna jena oshte predi da sum stignal v MALL-a i govorehme po vuprosa .... sled koeto otidoh tam lichno da se razberem kakvo shte se pravi i kak shte se protzedira... gospojata s koiato govoreh se okaza mnogo razbran chovek kazah i nanovo kakvo se e sluchilo pokazah i ednoto kopche kak malko mu triabva za da padne i se razbrahme kak na drugia den shte mi bude zamenen e dneska mi se obadiha i mi go dadoha vsichko e tochno za sega kato puhna bateriata shte provera za ostanalite razboti .... malko biah nedovolen ot slujitelkata koiato me obsluji zashtoto se durjeshe mnogo vkisnato no ne dostatuchno za da se karame .... no kakto i da e shte vidim dali i s tozi gsm niama da se poiavi neshto :-D