Kak me preebaha ot M-Tel !!!

KID_ROCK
Регистриран: 01 дек 2004, 18:44

Kak me preebaha ot M-Tel !!!

Мнение от KID_ROCK » 29 юли 2006, 23:07

Zdraveite iskam da izkaja ogromnoto si nedovolstvo otnosno tova kak biah brutalno preeban ot vodeshtia operator v Bulgaria a imenno M-Tel ... znachi otivam da si kupia novoto telefonche SE K750i ... ok smiatam da si stoia s moia nomer i si vikam ok hvashtam se na dogovor hem si vzimam telefona hem po evtino... skliuchvame dogova po kusno se dokopvam kum kontakt zarejdam gsm-a i malko sled kato go razglejdam mi pravi vpechatlenie che edno ot kopchetata e po hlabavo vlizam az v menuto da se obadia pri koeto vijdam edin milion nomera koito sa mi 100%(kakto i da e kato se puska telefona moje da sa si punali kartata i da pokajat na niakoi predi men che raboti kato sa si pozvunili na niakoi) nepoznati trugvam da si tursia moite nomera pri koero v telefonnata kniga namiram napulno chujd telefonen okazatel edin poznat nomer niamashe no za smetka na tova ima nomera na doktori na Big Brother i na kogo li oshte ne ... pri koeto mi stava iasno che tozi telefon ne e izpolzvan malko vse pak za da si vuvedesh tefon na niakoi doktor iavno ne si s tozi gsm ot skoro ... pri koeto se obajdam super besen na *88 ot kudeto za shtastie nauchavam che v ramkite na 3 dena ot pokupkata moga da polucha nov telefon ... kazaha mi che utre na suotvetnoto miasto a imenno MALL SOFIA shteli da rabotiat...az utre shte sum tam i shte im vdigam zdrav skandal ... dokato ne polucha tova za koeto sum platil ... ako ne drugo pone shte ima show....
TA KOITO JELAE MOJE UTRE DA PRISUSTVA DA GLEDA SEIR... ako ima jelaeshti moga da se obadia koga tochno shte hodia da si iskam chisto nov paket na nerazpechatan SE K750i

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Re: Kak me preebaha ot M-Tel !!!

Мнение от Andre N.B. » 29 юли 2006, 23:10

Kato se upuva telefon trqbva da se probva.

ves210
Регистриран: 03 ное 2005, 18:23

Мнение от ves210 » 29 юли 2006, 23:13

SHTQH DA DOIDA DA TI POMOGNA ZA SKANDALA I DA GI NAPSUVAM AMA JALKO CHE NE SAM OT SOFIQ.

KID_ROCK

Мнение от KID_ROCK » 29 юли 2006, 23:25

batko taka e no kato e nov i niama vuobshte zaredena bateria kak da go probvam ??? az go probvah sled koeto si prikazvah s *88 i tia dni shte sum tam da si tursia paravata .... dori da ne stane gsm-a izgleda zapazen i shte si go polzvam ama kakuv skandal gi ochakva nikoi si niama predstava....

btw toku shto mi napravi vpechatlenie che ne pravi vruzka s kompiuter-a

Pezzi®
Регистриран: 10 юни 2006, 15:18

Мнение от Pezzi® » 29 юли 2006, 23:36

искай пред теб да разпечатат кутията,аз поне така направих в Глобул с К700 миналата година и нямам проблем:))

П.П.: Успех:)))

Nef
Регистриран: 11 ное 2005, 09:14

Мнение от Nef » 30 юли 2006, 00:22

Телефоните на СЕ се продават НЕРАЗПЕЧАТАНИ СЪС ЗАРЯД от около 40-50%!!! И моя беше неразопакован, но имаше около 40. Това е най-благоприятно количество заряд за дълго съхраняване на Ли-Йон и Ли-Пол батерии.

milanoff
Регистриран: 29 апр 2005, 02:08

Мнение от milanoff » 30 юли 2006, 00:49

Може да са ползвали телефона само да копират на някой клиент телефонните номера от една карта на друга и след това да са забравили да ги изтрият. За да провериш дали и колко е ползван телефона въведи >*<<*<* и на Service test на Total call time виж колко време ще ти покаже. Този таймер не се нулира даже и при смяна на софтуер така че до някъде ще разбереш колко е ползван телефона. И късмет със шоуто :)

Nef

Мнение от Nef » 30 юли 2006, 00:53

Ако имаш познат журналист можеш да се сложиш и в някой вестник... То и аз не съм от София, ама към колко часа ще дигаш скандал?

KID_ROCK

Мнение от KID_ROCK » 30 юли 2006, 01:09

kato se subudia razstunia i subera sili za komunikatzia s izrodi

Nef

Мнение от Nef » 30 юли 2006, 01:13

Да не мислиш, че служителката в центъра е виновна за това? Тя ли ги сглобява, препродава или? Според мен и с добро ще ти го сменят, МТел са доказали, че държат на доброто обслужване. И все пак - на колко минути е телефона? >*<<*<*

Отговори