kak moje da ima takiva GSM-magazini

chinatown
Регистриран: 24 юли 2004, 21:24

Re: kak moje da ima takiva GSM-magazini

Мнение от chinatown » 01 юни 2006, 16:02

Abe vie tuk ste golemi otvorkovci ama ako zastanete v edin magazin shte si varzete ezicite i niama dori vaucher da mozete da prodadete .Az ot 6 godini sas telefoni se zanimavam i sam bil upravitel v Germanos sega sam v druga firma moga da vi kaza che 6 godini samo edni i sashti klienti si pazaruvat ot mene i vse poveche i poveche stavat , mislite li che ako gi lazeme v magazina shte idvat ? Pulni tapaci ste tuk i naduti otvorkovci .Vzemete si poglednete v vashta koshnichka i posle gledaite na horata v tiahnata i kakvo praviat.Targoviata nee za takiva kato vas.Stoite si v kashti i si poglazdaite debelite tumbaci i si mislete che razbirate ot GSMi.A puk za mene az sam izpolzval tolkova GSM kolkoto vie vsichkite vzeti nakup neste polzvali i vizdali daze i ne razbirate dori edna deseta ot tova koeto az razbiram ot telefoni .
Da ste zivi i zdravi

eleran
Регистриран: 09 дек 2005, 17:53

Мнение от eleran » 01 юни 2006, 16:14

оо, същата работа
Миналият петък им връчих телефона си за преинстал в 2be и ми казаха, че същият ден ще е готов. Да, ама не.. И в събота не беше готов.. И в понеделник.. И аз почнах всеки ден тормоз, та днес - УРА - ми се обадиха!

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 01 юни 2006, 16:27

Привет!
Интресно...дали това е "нормалният" тон и с клиентите?
Управител в Германос? Интересно...дали ти беше "онзи" управител, на когото преди години обяснявах подробно каква е разликата между Siemens S45 и S45i... Той твърдеше, че 45i имаЛ Java...ха)))
Както и да е...не забелязвам компетентност...само перчене...
Имал си бил...и какво от това?
Кой ти дава право да обиждаш хората тук? каквито и да са те...
Грам интелект не излъчват писанията ти!
На какво се обзалагаме, че доста хора тук ( в частност аз ) сме по-наясно от теб с мобилните технологии?
Я спомени...в коя "друга" фирма си сега...моля...за да не стъпваме там...като те чета "учтиви и компетентни" сте!
П.С. Писането на шльокавица е признак на неграмотност и липса на уважение към азбуката ни!
Забравих - Успех в "печеленето" на нови клиенти!

Ivo Ivanov
Регистриран: 25 апр 2005, 08:55

Мнение от Ivo Ivanov » 01 юни 2006, 16:42

Като видя някой нещастник като тоя chinatown да прави подобни изказвания, силно се изкушавам да отговоря на някоя от обявите му в борсата (тоя лайняр специално има вече 2), да му оредя среща и после лично да му обясня кой колко разбира от телефони (предполагам, че щом е работил в Германос има здравна застраховка - ето сгоден случай да се възползва от нея). Ма наистина ще взема да му звънна...

Отговори