а бе centur-е :)
аз знам, че не може бре момче :)
не четеш ли, че некъф там те е набедил че се обаждаш неподготвен (според него може). Аз съм те защитил бре момко :) хихих. Сега на мен ще ми кажваш:):):). На тема GSM аз "акъл не ща, даже напротив - мога да давам на всеки, който има нужда" :)
Как се маха операторско лого?
Re: Как се маха операторско лого?
послепис:
аз SE не ползвам и теми и махане на операторски логота не ми трябва. С Мотороли се заигравам засега - там не е проблем махането на всякакви логота и 4асовници и други подобни.
аз SE не ползвам и теми и махане на операторски логота не ми трябва. С Мотороли се заигравам засега - там не е проблем махането на всякакви логота и 4асовници и други подобни.
Moje6 da vleze6 prez tela v wap.mobile-shark.com! Tam go ima ( prozra4noto logo). Ama neznam kak moje6 da go zamesti6 s operatora. Az sa6to se interesuvam ot taq magiq ama nqmam si na predstava to4no za tozi problem!!!
-
- Регистриран: 02 ное 2005, 22:48
hodih do ofis na mtel,do serviz na SE,i si4ki kazaha 4e ne stavalo da se maha logoto pone zasega...I 4oveka kaza ne bil vijdal SE s mahnato logo.....jalko e tva.Az ve4e sony ericsson uvajavam nai mnogo,puk edno logo da ne mu se maha,si4ko e perfektno,tva kuca
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Мда... и аз се мъчих да махна/сменя логото на SE J300 ама пръцки...
Мисля, че това е генерален проблем на SE. Аз имам Siemens и при мен няма проблем - правя си един прозрачен gif, на който няма нищо освен фоновия цвят и го задавам като лого :)
А бе SE - кво искаш повече :)
А бе SE - кво искаш повече :)