Как се маха операторско лого?
-
- Регистриран: 02 ное 2005, 22:48
Как се маха операторско лого?
GSM-a mi e Sony Ericsson K608i,na mtel sum.Kak se maha logoto 4e me drazni ve4e?
-
Re: Как се маха операторско лого?
Nqma li nqkoi koito da znae ne6to po vurposa????;
Не можеш да махнеш операторското лого по никакъв начин !!!
По-добре сменяй тема-та на GSM-а !
По-добре сменяй тема-та на GSM-а !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Ok,jalko 4e ne stava,no mersi vse pak;]
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Centur малко неподготвен се изказваш пич!Разбира се,че има начин за махане на логото,за всичко си има начини.Това,че ти незнаеш си е твой проблем,но не заблуждавай хората!Митьо,трябва ти безцветно лого или картинка,което да приложеш като walpaper на телефона си.Аз си го махнах моето много отдавна,но телефона ми е Сиеменс.Провери из форумите или в сайтовете за картинки и мелодии за премахване на опер. лого.Успех
centur не се е обадил неподготвен:)
за момента не е измислен начин за махане на логото на К608, К750 и производните.
(за сименс работата е ясна и лесна- не бъркай, че при Сони-Ериксон е пак така)
за момента не е измислен начин за махане на логото на К608, К750 и производните.
(за сименс работата е ясна и лесна- не бъркай, че при Сони-Ериксон е пак така)
-
i az razbrah rabotata 4e stavala s prozra4no logo,no prosto ne namerih kade gi ima.Imam vs spisaniq na mtel,prerovih gi,imashe edno na 121 prashtam clr i se mahalo uj logoto,no mi dade greshka posle gledam v saita pishe bilo samo za nokia.....I pisah v foruma na data.bg,kazaha 4e na sony ericsson ne stavalo da se maha,no mislq 4e se bazikat ne6to pi4ovete.No pak 6te porovq s google iz saitove za logota i t.n;]
аз много ще се радвам ако някой намери отнякъде начин, но засега няма вариант според мен. Искрено се надявам да греша - дерзайте и ако случайно някой намери начин ще е чудесно :) :) :)
pacienta ти се радвай , ама няма никакъв начин да махнеш операторското лого !
По-добре си търси хубава тема за GSM-а , отколкото да сменяш лого-то , което няма никакъв начин да се смени каквото и да правиш !
По-добре си търси хубава тема за GSM-а , отколкото да сменяш лого-то , което няма никакъв начин да се смени каквото и да правиш !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
nqkade iz tukashniq forum vidqh vednuj 4e imashe edna tema,kadeto pisheshe ne6to takova za mahane na logo,tam ot nastroikite za mrejite,ko bilo,no ne moga da namerq temata pak!Beshe za SE dokolkoto si spomnqm,ta ne namerih temata i zatova napravih tazi.