как се режат mp3?
как се режат mp3?
Свалих си програма, даже 2 различни, за рязане на mp3, само дето като един профан не мога да работя с тях.
Гледах ги умно 15 минути и дотам.
ако някой може да помогне - да ми пише.
Предварително благодаря.
П.с. Забравих да кажа, че едната програма е
mp3 splitter
а другата - mp3 direct cut
Гледах ги умно 15 минути и дотам.
ако някой може да помогне - да ми пише.
Предварително благодаря.
П.с. Забравих да кажа, че едната програма е
mp3 splitter
а другата - mp3 direct cut
Re: как се режат mp3?
С mp3 splitter става много лесно. В source file посочваш песента, в otput file посочваш къде да я запише и как да се казва. Split by size - записваш колко да е голяма и съответно програмата си я реже, by time - колко време да е и програмата ще я отрже да речем ако дадеш 2 мин и песента тръгва и на 2-та минута спира. celektion - най добро, защото можеш да изрежеш само приpева и да си го изтеглиш. Казваш от коя мин и секунда до коя да запише. Даваш CREATE и готово. Хайде успех.
явно мойта програма нещо не работи както трябва.
Задавам всичко, но просто няма никъде това
Create.
ще потърся пак програмата и ще пробвам отново.
Иначе ми стана ясно, благодаря ти!
Задавам всичко, но просто няма никъде това
Create.
ще потърся пак програмата и ще пробвам отново.
Иначе ми стана ясно, благодаря ти!
Sound forge или немое да немаш Nero Burning ROM и дажаш на аудио и требва да има edit audio а ако нема натискаш на 1вото квадратно бутонче от лево на десно и требва да ти се появи това edit audio и по натам има mix audio CD encode audio files и т.н.На теб ти требва edit audio.Kато влезеш отвараш си песен и почваш да режеш(то си има иконки и си пише коя какво значи)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Nero Wave Editor
Nero-то има едно отделно приложение Nero Wave Editor, дето може доста неща - от прецизно рязане до прилагане на филтри, еквилайзери, нормализация и т.н.
Re: Nero Wave Editor
emi to4no stva stava vsi4ko,za kvo a tidrugi prograni?
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Както е казъл колегата най елементарно мп3-ки се режат с Nero Wave Editor.Има я в самото неро и не се налага да я дърпаш доп.Пробвай я ще ти хареса.Успех :)
Просто информационно не видех в nero да има wave editor има:Make Mixed mode CD,RIP CD tracks,Edit audio(за това става въпрос!),Мix audio CD,Encode audio files,Record audio,Convert Tape(касетка)to CD,Convert LP to CD!Това са!Използвам Nero StartSmart
П.С Упсс :) моя грешка да в Nero 6 Ultra Edition има Wave Editor! :)
П.С Упсс :) моя грешка да в Nero 6 Ultra Edition има Wave Editor! :)
Аз ползвам предимно Audacity - много добра и freeware програмка.Без много екстри само тези които най-често се ползват.Подходяща изключително за начинаещи ..
http://audacity.sourceforge.net/
http://audacity.sourceforge.net/
Много благодаря на всички ви.
Вече си нарязах поне 5 мп3-ци и съм супер доволна!
Много хубаво, че ви има!
Благодаря отново
Вече си нарязах поне 5 мп3-ци и съм супер доволна!
Много хубаво, че ви има!
Благодаря отново