Какъв ще бъде следващият ви телефон?
Re: Какъв ще бъде следващият ви телефон?
Имам стар бял, който повече ми допада. И въпреки всичко - не е точно телефонът, който желая....Не съм особена почитателка на Самсунг.
opredeleno sledba6tiqt mi GSM 6te e 8800 no za sega se 4udq m/u carbon gold arte ili sirocco gold versace edition ;)
А може би и с вертикално излитане :D
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
И аз съм се насочил към 8800 серията. Или може би нещо средно между нея и 6700. Класически стилен телефон искам, не някой тъч, мъч qwerty или т.н. защото май само за разговори го ползвам.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[B]SONIM XP3 Quest[/B]
http://www.sonimtech.com/features_xp3quest.php
Само да прежаля парите, че вече ми излиза акне от мисълта да плащам за телефони. Толкова пари съм потрошил и само за слушалки ги ползвам. :X
http://www.sonimtech.com/features_xp3quest.php
Само да прежаля парите, че вече ми излиза акне от мисълта да плащам за телефони. Толкова пари съм потрошил и само за слушалки ги ползвам. :X
Бих си взел Филипс Х620, но не ги продават в България, затова Виваз, Уейв или Омния. От Сатио като че ли се отказвам малко по малко ...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
На сафари ли ще ходиш? :)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Аз от доста време съм с тъч и едва ли ще се върна към телефон с копчета, но май не мога да реша точно какъв да е следващия. Може би ще е нещо с андроид или с win mobile 7. :| Докато ми изтече договора сигурно ще има нови модели :)
Определено пак няма да изневеря на любимата си марка и ще си взема Nokia N97 white. :)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
OFF TOP !!
:D Нямам за сега възможност да ходя на сафари, но кой знае за в бъдеще :)
Иначе освен да се вкоренявам пред компа и да живея над книгите ( време в което телефона ако го ползвам (защото много от трафика минава през скайпа) като слушалка) имам и мръсни хобита. Като се забия в работилницата и откарвам там по цял/цели дни. А като звънне някой и хвана тела със мръсни със моторно масло ръце, телефона , той или се омазва целия и после трябват мокри кърпички или пък го изпускам на цимента и често заминава (поне 6300 не са издръжливи на удар). Последно една разбита W220 освен че я потроших, я бях оставил на масата където заварявах със електрожен и като махнах маската тя се беше затопила и нагърчила :D
Отделно 2 тела до сега съм ги размазвал във фитнеса :D
:D Нямам за сега възможност да ходя на сафари, но кой знае за в бъдеще :)
Иначе освен да се вкоренявам пред компа и да живея над книгите ( време в което телефона ако го ползвам (защото много от трафика минава през скайпа) като слушалка) имам и мръсни хобита. Като се забия в работилницата и откарвам там по цял/цели дни. А като звънне някой и хвана тела със мръсни със моторно масло ръце, телефона , той или се омазва целия и после трябват мокри кърпички или пък го изпускам на цимента и често заминава (поне 6300 не са издръжливи на удар). Последно една разбита W220 освен че я потроших, я бях оставил на масата където заварявах със електрожен и като махнах маската тя се беше затопила и нагърчила :D
Отделно 2 тела до сега съм ги размазвал във фитнеса :D