Какъв ще бъде следващият ви телефон?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Какъв ще бъде следващият ви телефон?
Ако някой види настоящия ми телефон,едва ли ще повярва че ще си купя изцяло тъчскрийн телефон,но имам това намерение :D
Като гледам анкетата не само аз мисля над подобна покупка.
Като гледам анкетата не само аз мисля над подобна покупка.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Какъв ще бъде следващият ви телефон?
Чакам Nokia N98..!!! :);)
Май крайно време е и аз да заменя моя ....., щото доста остаря :D
Вчера уредих авер от детство ( сега "ченге" ) и си взе ИФон за 300лв(woo) (в интерес на истина аз му го купих). Много му се чудех (и тои не харесва сензорните джаджи) дали ще му свикне ( с други думи, дали ще му намери "цаката" ) да си го ползва пълноценно докато шофира (с една ръка).
Ще изчакам за коментари от негова страна и ......, може и аз да се реша ;)
В интерес на истина съм очарован от сензора ;) Много добре реагира. Ама да не откривам топлата вода сега ;) като вече са я открили преди мен.
Та много мисля..... Дори ме "шубе" ;) да не си махна телефона с копчета и после да му мисля (whistle)
Чакам Нокиа тънък и с дисплеи като на ИФона :P и qwerty естественно ;)
Вчера уредих авер от детство ( сега "ченге" ) и си взе ИФон за 300лв(woo) (в интерес на истина аз му го купих). Много му се чудех (и тои не харесва сензорните джаджи) дали ще му свикне ( с други думи, дали ще му намери "цаката" ) да си го ползва пълноценно докато шофира (с една ръка).
Ще изчакам за коментари от негова страна и ......, може и аз да се реша ;)
В интерес на истина съм очарован от сензора ;) Много добре реагира. Ама да не откривам топлата вода сега ;) като вече са я открили преди мен.
Та много мисля..... Дори ме "шубе" ;) да не си махна телефона с копчета и после да му мисля (whistle)
Чакам Нокиа тънък и с дисплеи като на ИФона :P и qwerty естественно ;)
Удобно е пълното куерти, ама тенденцията е имащите го телефони да са доста по-тежки. Само от тази гледна точка бих си се задържал със софтуерното. А колкото до "прагматиците" с обикновените дисплеи... Да си се мъчат, щом са мазохисти ;) :D
обезателно ще е със qwerty, за тъч не знам, както дойде!
Мишо, ти мислиш да замениш HTC-то за Е72 ли?
Мишо, ти мислиш да замениш HTC-то за Е72 ли?
мдамм и аз съм за изцяло тъч но капацитивен и не по-малък от 3.2 инча
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз чаках да се появи Milestone версия без QWERTY, заради компактността, но май ще си остане оригиналния. Ще изчакам още седмица докато излезе от Виваком.
Мислех да си взема нещо тип Aino, ама...като се замисля повече...ще изчакам да излезе нещо по-привлекателно дамско в средния клас....само дето не виждам такова в близкото бъдеще....:(
Щом искаш нещо в средния клас може да си вземеш Самсунг с5560 марвел.Той определено не е дамски,но е много лек и удобен.Батерията издържа доста-около 5-6 дни при много разговори и слушане на музика.