Какъв Телевизор да си купя !?
Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Sony или Panasonic други не си губи времето да гледаш. Sharp си заслужава също.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Взех едно НЕо преди 2 години на нашите за 360 лева 32" ,не е смарт - 2 пъти му изгаря подсветката ,единия път даже не му работеше подсветката за някоко часа ,но тръгна и не го карах на сервиз.
Внимавай с Нео-то.
Верно всичко си е на късмет,ама..
Внимавай с Нео-то.
Верно всичко си е на късмет,ама..
Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
[Quote]Sony или Panasonic други не си губи времето да гледаш[/Quote] :D
Добър съвет за преди поне 10 години.
За 400 лв. бюджет мога само да пожелая късмет на човека.
Добър съвет за преди поне 10 години.
За 400 лв. бюджет мога само да пожелая късмет на човека.
Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
От Neo всичко ми се е скапвало бързо - едощин cd касетофон, един dvd плеър, една mp3-ка...кафемашината си бачка още, де.
Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Разбрахме да не е Sony или Panasonic и да не е за 400лв.
За тези пари съм съгласен, че няма как да е нещо читаво и не, защото скъпото е добро, а просто, защото ново няма как да е с качествена изработка за 400лв. Абстрахирам се от екстрите.
Но защо да не е Sony или Panasonic ? Онзи ден гледах мач на един 65" ами да ти кажа картината е много добра. :)
За тези пари съм съгласен, че няма как да е нещо читаво и не, защото скъпото е добро, а просто, защото ново няма как да е с качествена изработка за 400лв. Абстрахирам се от екстрите.
Но защо да не е Sony или Panasonic ? Онзи ден гледах мач на един 65" ами да ти кажа картината е много добра. :)
Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
[Quote]Онзи ден гледах мач на един 65" ами да ти кажа картината е много добра.[/Quote]
Не се съмнявам, но разликата се вижда най-добре, когато има и друг телевизор за сравнение.
Иначе лидерите са Samsung и LG. Не само по продажби. За Sharp нямам мнение.
Не се съмнявам, но разликата се вижда най-добре, когато има и друг телевизор за сравнение.
Иначе лидерите са Samsung и LG. Не само по продажби. За Sharp нямам мнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Иди в един сервиз за телевизори погледни коя марка преобладава,основно корейските и по малко Сони
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
И това е така. Но е миродавно само и единствено, ако има закупени по 100 бройки от производител и тогава се прави сравнение. С две думи - купуваш и стискаш палци... Аз НЕ харесвам Samsung, но цена качество и функционалност ми допадат доста. Сега съм с Panasonic 47" в нас. Картината е доста добра, но приложения - много зле! И форматите, които чете не ме устройват много много. Няма пълно щастие. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Samsung за телевизори са най-добри
След това са LG
Sony нямат нищо общо със старите, да не говорим за Philips които им остана само името.
След това са LG
Sony нямат нищо общо със старите, да не говорим за Philips които им остана само името.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Всъщност SONY и SAMSUNG ползват едни и същи панели, но според мен (а и не само) SONY имат по добър софтуер и картината им е доста по балансирана. Моята препоръка е в този ред:
SONY
SAMSUNG
LG
SHARP
PANASONIC
PHILIPS
На SHARP телевизорите им са много добри като картина но определено им куца софтуера.
Още една препоръка - ако има възможност да си купи телевизор с ANDROID TV - платформата си е много добра а и базата за развитите си е доста широка!
SONY
SAMSUNG
LG
SHARP
PANASONIC
PHILIPS
На SHARP телевизорите им са много добри като картина но определено им куца софтуера.
Още една препоръка - ако има възможност да си купи телевизор с ANDROID TV - платформата си е много добра а и базата за развитите си е доста широка!