Какъв Телевизор да си купя !?
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Реални 200хц матрица, до 800лв...трудна работа...
Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
[B]Благодаря на всички , които са се включили със съвети![/B]Понеже не разбирам ,само пак да питам. Въпреки ,че ще е под 50 инча, и не се усеща реалния ефект от 4К-то, окото няма ли да се изморява по-малко от големият брой пиксели? И другото ,от операционните системи Webos, Linux и Android ,коя е за предпочитане и защо? Как да разбера реалните херци ,като фирмите си пишат каквото си искат?(blush)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
При този размер, разлика м/у 4к и FHD няма да видиш, ако гледаш нормално съдържание-кабелна или ефирна тв. Ако имаш 4к плейър, с подходящо съдържание, тогава може би, ще видиш някаква минимална разлика. За парите, който са определени, няма как да се купи нещо мн.добро...Съветвам те, да погледнеш тук https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/ и да решиш...
Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
FINLUX 49'+ CHROMECAST=480 ЛВ+35$ много съм доволен
Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Така: Последно се спряхме на тези два модела -
PHILIPS 43PUH6101 Ultra HD LED
Самсунг 43KU6072
Не знам кой от двата да бъде, ще се използва по-равно за филми/свалени от комп./ и гледане на TV.
PHILIPS 43PUH6101 Ultra HD LED
Самсунг 43KU6072
Не знам кой от двата да бъде, ще се използва по-равно за филми/свалени от комп./ и гледане на TV.
Samsung имат малко по-добри отзиви в нета, но официалният сервиз не е от най-отзивчивите у нас. Затова бих взел Phillips.
43 инча е твърде малък!
Мен лично, 48 в началото ми се виждаше голям, но след месец ползване, вече Малее!
Съвет, вземай от 55 инча нагоре! (yes)
Мен лично, 48 в началото ми се виждаше голям, но след месец ползване, вече Малее!
Съвет, вземай от 55 инча нагоре! (yes)
Ако трябва да избирам само между двата модела бих избрал Samsung.Бюджетен среден клас телевизор. Алгоритъма за преработка на картината в 4К (получаваш сигнал hd от доставчика) е доста по-добър. Ако не държиш на високо качество няма какво да го мислиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Другата седмица, ще купувам нов телевизор (стария го давам на майка ми), но бюджета ми е ограничен понеже трябва да купя още нещо за дома, ще трябва да се събера в до 1000лв.
Модела е Finlux 55-FUB-7000. Според вас заслужава ли си този модел/марка цената? Ще го взема от известна техноверига (няма да споменавам имена или да поставям линкове), но според setcombg - Финлукс са доста качествена марка. Доволни са хората. Цената за която ще го купя е 900лв.
Ето и пълните характеристики:
Модела е Finlux 55-FUB-7000. Според вас заслужава ли си този модел/марка цената? Ще го взема от известна техноверига (няма да споменавам имена или да поставям линкове), но според setcombg - Финлукс са доста качествена марка. Доволни са хората. Цената за която ще го купя е 900лв.
Ето и пълните характеристики:
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Имай предвид, че Finlux се произвежда в Турция, качество не е кой знае какво и операционна система е някаква залухава, за която не знам колко приложения има... По-добре за тия пари си вземи нещо качествено с по-малко инчове, поне ще имаш софтуерна поддръжка и магазин с приложения. И ако ще ползваш HBO Go имай предвид, че само Samsung, LG и Android телевизорите го имат в магазините си с приложения.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm