Какъв Телевизор да си купя !?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Finlux Е БИЛА качествена марка. Вече са като другите евтини - производство на Vestel, Турция. Т.е. същото като Crown, Neo, евтините на Toshiba, Sharp, JVC...
Често чета оплаквания.
Аз бих предпочел Samsung, но пък сервизът им е кофти...
Често чета оплаквания.
Аз бих предпочел Samsung, но пък сервизът им е кофти...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
От 42 инча идвам и няма да се връщам назад. Искам нещо по-голямо.
Друга алтернатива, която гледах е на Филипс. Модела е PHILIPS 50PUS6162/12 SMART UHD LED TV. Цената му е точно в рамките на бюджета.
Бюджета ми е точно 2200 лв. Тези пари си събрах за телевизор, но ми трябва и качествен матрак, а разликата отива там. Предпочитам да дам повече пари за матрак, отколкото за телевизор, който пускам от дъжд на вятър вечерно време.
Друга алтернатива, която гледах е на Филипс. Модела е PHILIPS 50PUS6162/12 SMART UHD LED TV. Цената му е точно в рамките на бюджета.
Бюджета ми е точно 2200 лв. Тези пари си събрах за телевизор, но ми трябва и качествен матрак, а разликата отива там. Предпочитам да дам повече пари за матрак, отколкото за телевизор, който пускам от дъжд на вятър вечерно време.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Аз от Черния петък взех 2 смарт телевизора LG 55UJ620V и засега сме доволни. Като цяло WebOS ми допадна. Има Netflix и HBO GO, което е доста удобно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Това е по-добър избор, единствено пак HBO Go няма да можеш да си инсталираш.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Ти си взел висок клас телевизори. Браво за добрия избор и със здраве да си ги ползвате! Аз също се бях насочил към висок клас LG, но изникнаха и други неща. Просто не мога да отложа покупката му, защото от четвъртък оставаме без телевизор.
Ти какво ще кажеш за Филипса от предишното ми мнение?
Ти какво ще кажеш за Филипса от предишното ми мнение?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Между другото гледах в OLX няколко обяви за купени от черния петък такива LG-та. Тогава бяха 850 лв.,сега ги препродават неразопаковани за по 1000-1100. Провери, може да спазариш някой.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
[Quote]Ти какво ще кажеш за Филипса от предишното ми мнение?[/Quote]
Като параметри изглежда добре, но ако имаш възможност, иди в някой техно магазин да го разцъкаш. Питай дали поддържа 4K HDR.
ПП: Гледай поне да има YouTube, голям кеф е :)
Като параметри изглежда добре, но ако имаш възможност, иди в някой техно магазин да го разцъкаш. Питай дали поддържа 4K HDR.
ПП: Гледай поне да има YouTube, голям кеф е :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Има само два такива телевизора по 1200 лв.
Сигурно ще е филипса, нямам друга възможност за нов телевизор от магазин. Ако до четвъртък ме изненада някоя техноверига с промоция на 50/55 инчово 4К LG, ще е екстра.
Сигурно ще е филипса, нямам друга възможност за нов телевизор от магазин. Ако до четвъртък ме изненада някоя техноверига с промоция на 50/55 инчово 4К LG, ще е екстра.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Ето ти го за 1000 лв., но не е от София. Ако отидеш с кола да го вземеш няма да ти излезе скъпо транспорта, но с куриер сигурно ще излезе доста.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Е тва е топ
https://m.emag.bg/televizor-smart-android-led-sony-bravia-49-124-cm-49xe8077-4k-ultra-hd-kd49xe8077saep/pd/DDLXZ7BBM/ (49 Andtoid 4k HDR Sony)
И същия но 43":
https://m.emag.bg/televizor-smart-android-led-sony-bravia-43-109-cm-43xe8077-4k-ultra-hd-kd43xe8077saep/pd/D3LXZ7BBM/#109
https://m.emag.bg/televizor-smart-android-led-sony-bravia-49-124-cm-49xe8077-4k-ultra-hd-kd49xe8077saep/pd/DDLXZ7BBM/ (49 Andtoid 4k HDR Sony)
И същия но 43":
https://m.emag.bg/televizor-smart-android-led-sony-bravia-43-109-cm-43xe8077-4k-ultra-hd-kd43xe8077saep/pd/D3LXZ7BBM/#109