Какъв Телевизор да си купя !?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Май си неграмотен,Ванката каза,че повече от 1000 лева не може да отдели.
Ванка,вземай филипса без да се замисляш,аз имам един 43PUS6401/12 43 инчов от една година и нямам грижи
Ванка,вземай филипса без да се замисляш,аз имам един 43PUS6401/12 43 инчов от една година и нямам грижи
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Еми той каза 2200+ матрака За 600 лв има много хубави.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Ванка, аз моите ги купих от Емаг за по 850лв. След седмица в Олх се появиха доста оферти за този модел за по 1000-1050лв, така че може да си пробваш късмета :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Спрях се на още един модел LG 49UH603V. Май това ще е окончателният ми избор. Утре, тоест днес, ще отида до магазина и дано го имат в наличност.
Аз поне не видях нещо по-добро за тези пари от магазин, а не от олх. Не ми се и занимава с олх.
Аз поне не видях нещо по-добро за тези пари от магазин, а не от олх. Не ми се и занимава с олх.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Ако е с Webos пак бива. Страшно лесно управление и най-важните приложения ги има.
Не знам как се държи, но LG 49UJ670V е точно 1000 лв в емаг и май е тазгодишен модел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
И този LG изглежда добре. А някой с по-нов модел на Самсунг и Сони да даде коментар за техните телевизори и ОС?
Значи не държиш да е смарт? Жалко, с WebOS на LG e истинско удоволствие да се работи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
И аз взех същото LG 55UJ620V от емаг. Можеш да го регистрираш за 5 годишна гаранция тук
http://www.lg.com/bg/promotsiya-5-godini-grizha-za-klienta-ot-LG
http://www.lg.com/bg/promotsiya-5-godini-grizha-za-klienta-ot-LG