Какъв Телевизор да си купя !?
Какъв Телевизор да си купя !?
Понеже не намерих подобна тема ... а тук са все умни момчета .. очаквам и добри предложения и съвети .. Аз се спрях на евтинджос Телевизор NEO LED-50730 SMART за 600 лв. http://www.technomarket.bg/televizor/neo-led-50730-smart-09147662 хем евтин , хем голям .. Обаче нищо не пише за звук , стерео ли е поне Заслужава ли си човек да купи телевизор без да го е видял ... Подсветка , замазване .. все важни неща .. при все това че гледам не повече от 10 часа телевизия месечно .. Ако преценят модераторите да изтрият темата ... (yes)
Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Значи не ти трябва...Аз имам 5 телевизора и....не гледам телевизия.Пари хвърлени на вятъра.Ако искам да гледам нещо на монитора на настолния.
Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
:D е да така е , на мен не ми трябва , но има хора около мен които искат да гледат :| поне засега телевизия , та затова не ми се дават много кинта , но като я дам поне да е нещо прилично , смисъл нормално държа да е над 48 инча ... Бюджета е до 700-800 , може да не е смарт , ще се гледа на сносна кабеларка !
А бюджета е...?!?!
Иначе накратко: евтино и голямо, подплатено с качество - няма такова животно.
Иначе накратко: евтино и голямо, подплатено с качество - няма такова животно.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Евтиното е скъпо, кучата марка не се знае колко ще те изкара.Направи си сметка защо ти е толкова голям телевизор, от колко разстояние ще го гледаш, къде ще го слагаш, какви функции ти трябват.Сега съм на 49 инча от 2,5 метра, обаче... ултра HD, визията е убийствена.Винаги съм препоръчвал LG като съотношение цена/качество/екстри.
Другото мнение няма да го коментирам, всеки сам решава какво да си прави живота.
Другото мнение няма да го коментирам, всеки сам решава какво да си прави живота.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не взимай Нео!!! Още по-малко Смарт от тая марка! По добре си вземи тв което не е Смарт, но да е известна марка. Иначе след няколко медеца ще даде фира. То за 600лв има и Смарт Самсунг, ЛГ или Филипс. Не са големи, но работят като хората. Вземи един 42 или повече не Смарт тв за 500лв + един Хромкаст или Амазон Стик за 60-80лв и ще си много по-доволен.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Я да използвам темата и някой да ми каже коя операционна система е най-добрата за смарт телевизор?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Лични впечатления - WebOS, малко странна като свикнеш почва лесно да се управлява някои често използвани настройки са много забутани в менюто, много бедна на приложения малка функционалност но едно боксче с андроид към телевизора решава всичко това.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Какъв Телевизор да си купя !?
Tizen на Самсунг, като основното преимущество са значително повечето приложения :) Разбира се Андроид стик оправя нещата, но си е малко дървено всичко, защото не е за телевизор самата ОС.
За избор на телевизори препоръчвам да разгледаш и зададеш въпроси във форума на setcom.bg: http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/
Pixel 8 Pro