Каква мобилна ОС използвате най-често?
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Каква мобилна ОС използвате най-често?
.... а преди по-малко от 3 години никой не беше чувал за андроид...
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Re: Каква мобилна ОС използвате най-често?
Това означава, че каквото правят го правят добре, за разлика от други които уж са открили топлата вода преди Android.
Никой не беше чувал, защото я нямаше на пазара. Ама и вие ги изкарвате едни мисли страшни.
-
Човекът има предвид, че само за 3 години достигнаха такива нива които други за десетки години не са постигнали.
Нива на какво, ако смея да попитам? Нива на продажби? Интерес? И това за теб е важно, защото...?
-
Да, нива на продажби и интерес, и да това е важно за мен, както и за компанията реализирала тези нива. Важно е, защото съм потребител на съответната ОС и съм довелен от нея, и развитието и.
Значи си доволен от продадените бройки, защото колкото повече изпозлват тази ОС, тя автоматично се подобрява? Нещо не звучи както трябва, а? Андроид е хубава ОС, но да кажеш, че е едноличен лидер, това вече не е хубаво.
-
Не, не съм казвал че колкото повече използват тази ОС, тя автоматично се подобрява, нито че е едноличен лидер. Но признай си, че всеки фен на дадена марка е доволен, когато тя има добри постижения. За мен високите нива на продажби и интерес означават, че производителят е успял да задоволи нуждите на потребителите.
Ами, честно казано, не мога да се съглася с теб. В момента Самсунг продават като луди, Андроид се развива, но аз не се интересувам много от това. Може би защото напоследък работя много над собствен проект заедно с един от тиймовете в xda, но изгубих всякакво желание да следя всички тези глупави продажи, съдебни дела и т.н. За мен е важно да излиза нов и интересн софтуер, без значение от марката. И точно както в някои отношения айОС има какво да научи от Андроид, така и Андроид има какво да научи от айОС. И си крадът ли крадът.
-
Всеки от всеки може да научи нещо, никой не е перфектен, и точно в това е проблемът. Вместо да обменят опит се съдят за патенти и прочие и стана грозна картинка. Дали ще е удобно да споделиш за проектът по който работиш заедно с xda?